Elektromos légfrissítőbe parfüm?
Mert gyárilag nem parfüm van benne(konkrétan köze sincs a parfümhöz) így nem ahhoz van tervezve sem a szívó köteg sem a párologtató.
Speciális viszkozitású nagy illóanyagtartalmú folyadék van benne amit kereskedelemben nem lehet kapni.
Fogyni fogyott belőle, csak semmi sem érződik. :D De akkor valószínű, én is maradok a gyárinál. Csak valami olcsóbb megoldásban gondolkoztam, mert kb. 2 hét alatt el is fogy, hiába van a legalacsonyabb fokozaton.
Valakinek valami tippje? Nem elektromosra gondolok most, hanem bármire, ami illatos, füstölni meg nem akarok füstölővel. :)
Nem fogy olyan gyorsan és rengeteget spórolsz ha este/éjjel kihúzod valamint nappal sem hagyod bedugva állandóan, elég pár órára berakni hiszen gyorsan és intenzív illatot áraszt.
Nekem ez bevált-én Airwicket használok és kb. 3 havonta fogy ki.
Ha mellőznéd az elektromosat Airwick-ben van többféle magától párolgós de parfümös készülék én is ilyet használok ott ahol nem akarok elektromosat használni.
Viszont ez gyorsabban fogy mert nem igazán tudod szabályozni a párolgását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!