Hogyan lehet hirtelen leszedni a megszáradt pillanatragasztót az ujjunkról? Gyors választ pls!
Figyelt kérdés
A három éves tesómnak, és nekem is ráfolyt a pillanatragasztó az ujjunkra. Le akartam csavarni a kupakját, de lyukas volt, és ráfolyt a lábamra is. A tesóm letörölte a saját kezével, és neki is tiszta olyan lett az ujja. Higító nem hinném, hogy van itthon. Gyorsan kellene, mert olyan rossz, ahogy húzódik a bőrünk. Mivel lehetne leszedni? 14/L2012. máj. 12. 10:41
1/6 A kérdező kommentje:
Szappanos vízzel már próbáltuk!
2012. máj. 12. 10:42
2/6 anonim válasza:
Ha van otthon körömlakk lemosótok, itass át vele egy vattapamacsot, és tedd rá az ujjatokra, amíg feloldódik a ragasztó.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán használ. Már egy ideje itt fogdozom a körömlakklemosós vattát, de ugyan úgy visszafehéredik. Lehet azért, mert acetonmentes?
2012. máj. 12. 11:05
5/6 anonim válasza:
Az aceton oldja a pillanatragasztót, ezért az acetonmentes körömlakklemosó hatástalan...
6/6 anonim válasza:
Fogj egy körömreszelőt és óvatosan reszeld, míg nem érzed hogy jobb. Én úgy tudom nem oldja az acetonos sem. Körömreszelővel távolítottuk mi is el tavaly lányom ujjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!