Hogyan lehet megállapítani, hogy vizesedik-e egy fal?
Figyelt kérdés
Van egy lakás, amit kinéztünk. Megnéztük a falát és nem látni rajta, hogy vizesedne. Egy ingatlanos ismerősünk viszont azt mondta, hogy egyik kliense is nézte már azt a lakást és hozzáértőként azt mondta, hogy vizesedik. Mivel nem ismerem az illetőt, nem tudom valójában mennyire ért hozzá. Azt sem tudom, hogy esetleg ha frissen festették a lakást, hogyan lehetne megtudni, hogy alatta nem vizes-e a fal. Lehet ezt valami műszerrel nézni? Vagy ha megnézetem egy építész ismerősömmel, ő meg tudja állapítani, hogy mi a helyzet még ha frissen van is festve a fal?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 25. 12:28
1/4 anonim válasza:
Látszik a só kicsapódás.Ilyet látni az utcán is amikor a falon vízszintes elmosódott vonal látszik.
2/4 anonim válasza:
Ja és ha régen csinálja hullik a vakolat vagy elválik a faltól.
3/4 anonim válasza:
Célszerű használt lakás vásárlása előtt egy szakembert megkérni,hogy nézze meg a lakás műszaki állapotát.A vizesedés nem szokott eltűnni a festés hatására,azonfelül a vizes lakásban érződik a dohos szag.A festés viszont egyéb rejtett hibákat eltakarhat,Egy építész ismerősöm szerint,aki ilyennel is foglalkozik,mindíg gyanús,ha eladás előtt frissen festenek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor mindenképp megnézetem az építész ismerősömmel!
2009. jún. 25. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!