Mennyibe kerülnek a városotokban ezek a kockaházak?
Csak érdekel, hogy ott mennyi. Olyan kockaházakra gondolok, amik mondjuk a '60-70-es években épültek téglából, ezek a 70-100m2-esek.
Meg azt is írd h mekkora a város:))
Fogalmam sincs, hogy milyen kockaházra gondolsz, de a kertes házak úgy 14 milliótól kezdődnek. Persze vannak rosszabbak is, de azok nagyon lelakottak.
Egy két szobás panel, ami olyan 50 négyzetméter, 6-7 millió körül van. Attól is függ, hogy melyik részen veszel házat. A putris negyedben nyilván olcsóbb.
Kb. 15 ezer fő.
Első! Ezeket hívják annak:
Másik nevük sátortetős ház, ezrével épültek a kérdező által írt időpontban.
Egyébként kérdező: elég változó. Pl. kisebb falvakban akár 1-2 millióért is lehet kapni, valahol 7 millióért láttam, pedig az sem volt komfortos. Nyilván számít, hogy van-e fürdőszoba benne kialakítva (alapból nem szokott lenni ezekben), milyen állapotú meg hát hogy hol van helyileg. Nem mindegy, hogy egy elzárt zsákfaluban van, vagy egy nagy faluban, vagy épp egy város családi ház övezetében.
ma 16:56=> köszi a tájékoztatást! :)
Továbbra is azt mondom, hogy lakhatót úgy 14 milla körül kapsz.
második, te családi házra vagy lakásra gondolsz?
mert én is szegedi vagyok és érdekel a téma:) csak még nem kezdtem nézelődni. melyik környéken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!