Az alsó szomszéd hajnalig üvölteti a tv-t. Nem tudunk aludni tőle. Feljelenthetem ezért?
Többször szóltunk neki, hogy legyen olyan kedves és amikor úgy érzi elálmosodik kapcsolja ki a tévét. Szinte szó szerint az arcunkba röhögött és annyit mondott ő nem tud mit tenni. Minden éjjel le kell menni, bedöröbölni vagy 10percig nyomni a csengőt, hogy kikapcsolja.
A gyerekek mindig átjönnek, hogy nem tudnak aludni, mert üvölt a tv. Főleg most, hogy jó idő van és nyitott ablaknál alszunk, végképp minden felhallatszik. Kicsi gyerekek és nincs rájuk tekintettel.
Mondta a férjem, hogy jelentsük fel. Ma még utoljára megkérjük és mondani fogjuk, hogy ha nem változtat akkor feljelentjük.
Szerintetek így talán változtatni fog vagy továbbra sem fogja érdekelni?
Nem foglalkozik vele a rendőrség??? De hát ez csendháborítás....
Én "nyuszi" lennék lekapcsolni a villanyóráját, mert ha egyszer kifigyel, akkor abból még akár verekedés is lehet.
Én előbb a feljelentés mellett szavazok, és ha tényleg nem jön ki a rendőrség, nem foglalkozik ezzel, akkor megpróbálni a lekapcsolást, de csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!