Hogy kell biztonságosan kikapcsolni a konvektort, először a csapot kell elzárni és utána benyomni a kör alakú gombot, vagy fordítva?
Figyelt kérdés
FÉG konvektor2012. máj. 2. 23:58
1/8 anonim válasza:
A konvektor biztonságosan el van zárva, hogyha a gázcsap elzárása után nem szivárog tovább a gáz.
A konvektort a gombbal kikapcsolod, a gázcsappal pedig elzárod. Egyik sem "veszélyes" művelet.
Szóval bárhogy teszed, nem csinálsz "rosszat".
2/8 anonim válasza:
Simán elzárod a gázcsapot, kb fél perccel utána meg úgyis lekapcsolja az egészet a biztonsági zár.
Ha elzártad a gázcsapot, már nincs ami problémát okozhatna.
3/8 anonim válasza:
A konvektor mellett a vezetéken azt a kék elzárót fordítsd át, lezáró állapotba és kész. Ettől kezdve az a konvektor automatikusan, teljes mértékben gáz-mentes!
Szépen megcsinálod minden konvektornál, és oké!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, csak abból indultam ki, hogy a tv-t se úgy kapcsoljuk ki, hogy kihúzzuk a konnektorból..De ha sehogy nem lesz gáz,akkor köszönöm :)
2012. máj. 3. 08:04
5/8 anonim válasza:
Én így csináltam: lenyomtam a jobb elzáró gombot(egy pont van rajta). majd elzártam a gázcsapot. Az nem baj, ha nem pattantak vissza a gombok? Se a gyújtó, se az elzáró. Ha legközelebb gyújtani akarok, hogy pattannak azok vissza?
6/8 A kérdező kommentje:
sztem nem baj. ha elzartad a gazt pattintsd vissza,onnantol hogy el van zarva nem lehet baj. de nem akarok hulyeseget beszelni,mert ez nem jatek,ugyhogy a biztonsag kedveert inkabb ird ki te is kerdesnek
2016. márc. 17. 00:56
7/8 anonim válasza:
köszi. az alatt mit értesz, hogy pattintsam vissza?
8/8 A kérdező kommentje:
hat nyomd be a gombot,attol visszaall
2016. márc. 17. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!