Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elszakadt a benzines fűnyíróm...

Elszakadt a benzines fűnyíróm berántó kötele, tudok valamit kezdeni vele? (És van egy benzines fűkaszám is, amivel múltkor vágtam addig semmi baja nem volt. Aztán pedig lefulladt és rángattam de hiába. Gyertya sincs beköpve.

Figyelt kérdés
Ma is akarnám használni, de ilyenkor esélytelen hogy kapok hozzá olyan sz.rt fedéllel meg mindennel...ha van valami ötlet szívesen várom.Értelmes válaszokat, köszi!
2012. ápr. 30. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze hogy bírsz.Ha van ruhaszárító köteled ami fonott és nem az a műanyag vacak akkor szétszeded a berántórészt és azt teszed fel .Végleges megoldásnak is jó.Ha nincs ilyesmi akkor végső esetben a bálamadzag is jó feltéve ha a fűnyíró könnyen indul mert az csak 4-5 rántást ha kibír.A másik hogy a fűnyíróknak a berántója elég hosszú mert fenn szokott lenni a vége a fogantyúnál.Bárhol szakadt is el maradni kellett akkorának amit felhasználhatsz indításhoz.Nem muszáj a berántót felvezetni a karig lentebb is rögzítheted ideiglenesen.Én is csináltam már így.Fűkaszához látatlanban nem tudok hozzászólni.
2012. ápr. 30. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a választ!
2012. ápr. 30. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!