Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pvc padló hálószobába, nappali...

Pvc padló hálószobába, nappaliba illik?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tesóm szobájában van ilyen. Kicsi a szoba, sokat eltakar belőle az ágy és a szekrény. Az ágy elé szőnyeget tett. Szerintem jól néz ki. De mi azért tettünk ilyet, mert úgyis hamarosan elköltözik otthonról és nem akart rá sokat költeni. Megvan már jópár éve, bírja a strapát.
2012. ápr. 18. 08:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Vannak most már szép és strapabíró PVC. De mit csináljon az mint én is, 11éve újítottuk fel a házunkat és a lerakott kő töredezik! Selejtet adtak el,olyan egy-egy helyen mintha koszos lenne.Eltüntetni sehogy nem lehet,gondoltam veszek rá PVC-t.
2012. ápr. 18. 11:45
 13/18 anonim ***** válasza:
A már meglévő járólapot nem kell felszedni, mehet rá úgy a laminált padló. Parkettára is teszik, sőt, padlószőnyegre is, mondjuk, ez utóbbit nem ajánlom.
2012. ápr. 18. 12:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk PVC van a hálóban is, de ez már így volt, mikor ideköltöztünk. Nappaliban végig kemény hajópadló van. A szobában már régóta szeretnénk eltüntetni a PVC-t, mert hideg, de mivel hatalmas szoba van vagy 20 m2 elég nehézkes bármit találni ami jól is néz ki, meg jó áron is van.
2012. ápr. 18. 13:52
 15/18 anonim válasza:
Hát nem tudom... Az exeméknél a hálószobákban pvc volt és bennem mindig egy kórház vagy gyermekotthon érzését keltette...
2012. ápr. 19. 06:28
 16/18 Bogoj válasza:

hálószubába ez hideg, bár ha tesztek alá valami jobban szigetelő anyagot, lehet rajta javítani valamennyit.

a pvc tapintásra sem kellemes, ha leteszitek, ne is álmodj arról, hogy mezítláb fogsz mászkálni a szobában. ha viszont még teszel rá szőnyeget, akkor az egésznek semmi értelme. javaslom egy vastagtalpú mamusz beszerzését...

2012. ápr. 21. 09:12
 17/18 anonim válasza:
Én mindenhol utálom a PVC-t, szerintem maximum közintézményekben van helye..szerintem a szobába csak a szőnyeg a kellemes, nappaliban laminált vagy hajópadló...esetleg járólap de mivel az hideg szőnyeggel kombinálva...de ez csak az én véleményem..szerintem nem otthonos egy PVC padló sem, nézzen az ki bármilyen jól...
2012. ápr. 21. 15:14
 18/18 anonim válasza:
szvsz inkább előszobába, konyhába, fürdőbe a könnyü és gyors takaríthatóság érdekében, ha nincs pénz járólapra. "lakó"szobákba nem tennék pvc t
2012. ápr. 21. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!