Pvc padló hálószobába, nappaliba illik?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 19:01
11/18 anonim válasza:
Tesóm szobájában van ilyen. Kicsi a szoba, sokat eltakar belőle az ágy és a szekrény. Az ágy elé szőnyeget tett. Szerintem jól néz ki. De mi azért tettünk ilyet, mert úgyis hamarosan elköltözik otthonról és nem akart rá sokat költeni. Megvan már jópár éve, bírja a strapát.
12/18 anonim válasza:
Vannak most már szép és strapabíró PVC. De mit csináljon az mint én is, 11éve újítottuk fel a házunkat és a lerakott kő töredezik! Selejtet adtak el,olyan egy-egy helyen mintha koszos lenne.Eltüntetni sehogy nem lehet,gondoltam veszek rá PVC-t.
13/18 anonim válasza:
A már meglévő járólapot nem kell felszedni, mehet rá úgy a laminált padló. Parkettára is teszik, sőt, padlószőnyegre is, mondjuk, ez utóbbit nem ajánlom.
14/18 anonim válasza:
Nekünk PVC van a hálóban is, de ez már így volt, mikor ideköltöztünk. Nappaliban végig kemény hajópadló van. A szobában már régóta szeretnénk eltüntetni a PVC-t, mert hideg, de mivel hatalmas szoba van vagy 20 m2 elég nehézkes bármit találni ami jól is néz ki, meg jó áron is van.
15/18 anonim válasza:
Hát nem tudom... Az exeméknél a hálószobákban pvc volt és bennem mindig egy kórház vagy gyermekotthon érzését keltette...
16/18 Bogoj válasza:
hálószubába ez hideg, bár ha tesztek alá valami jobban szigetelő anyagot, lehet rajta javítani valamennyit.
a pvc tapintásra sem kellemes, ha leteszitek, ne is álmodj arról, hogy mezítláb fogsz mászkálni a szobában. ha viszont még teszel rá szőnyeget, akkor az egésznek semmi értelme. javaslom egy vastagtalpú mamusz beszerzését...
17/18 anonim válasza:
Én mindenhol utálom a PVC-t, szerintem maximum közintézményekben van helye..szerintem a szobába csak a szőnyeg a kellemes, nappaliban laminált vagy hajópadló...esetleg járólap de mivel az hideg szőnyeggel kombinálva...de ez csak az én véleményem..szerintem nem otthonos egy PVC padló sem, nézzen az ki bármilyen jól...
18/18 anonim válasza:
szvsz inkább előszobába, konyhába, fürdőbe a könnyü és gyors takaríthatóság érdekében, ha nincs pénz járólapra. "lakó"szobákba nem tennék pvc t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!