10,5 milliós jó állapotban lévő panellakást szerintetek odaadnak nekünk 9-ért?
Szerintem max. 9,5-ért....
Mondasz 9 milkót,(Abba sztem úgy se mennek bele)(Sajnos) aztán pedig mondod, hogy akkor legyen 9 millió és még akkor ők fognak örülni, hogy el tudták adni:)))))
15% elég sok, nem hinném, hogy ennyit lejjebb lehetne vinni. Max, ha nagyon felül van értékelve, de ezt így nem lehet megmondani látatlanba.
Érdemes az alkunál szerintem pozitívnak lenni, és nem fikázni (pláne, ha tényleg jó állapotban van), mert attól az emberek csak idegesek lesznek. Mondjad meg, hogy nagyon tetszik a peco, de sajnos csak ennyi van. Nem hinném, hogy nagyon pörög a lakáspiac, ha látja, hogy akaod az üzletet, és tetszik a ház, nem biztos, hogy várna a következő vevőre, aki ki tudja mikor jön. Az emberek szeretnének túl lenni ezen, de ha valaki felb.ssza az agyát az eladónak, akkor nem adja el, csak azért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!