Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Feltűnően koszosabb lesz a...

Feltűnően koszosabb lesz a lakás, ha bemegyek cipőben?

Figyelt kérdés
Új albérletbe költöztem, és a tulajdonos szerződésbeni kikötése, hogy a cipőben nem szabad bemenni a lakásba. Egy 30 nm-es garzonról van szó, szóval előszoba sincs, ahol le tudnám venni igazából, meg engem nem is nagyon érdekel ez. Mire figyeljek szerintetek, hogy ne tűnjön fel a tulajnak? Egyáltalán kell valamire figyelni??? Nyilván rendszeresen fogok takarítani, 2-3 naponta felporszívozom ezt kis lakást kb. 7 perc alatt.

2012. ápr. 4. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Száraz időben is elpiszkolódik. Nme egy nap, hanem lassan. És ha leminát padló van, főleg, ha kicsi kopásállóságú, az nagyon hamar lekopik, a szemcsés kinti por miatt. Egyszer bekerül. aztán ott hentereg. Mire kiporszívózol. már ott vannak a mikrokarcolások. És beeszi magát aszőnyegbe is, az meg eregeti vissza.

Lehet, hoyg csak hálószobai padlóburkolót tettek, mert pl. el akarják adni. Ez olcsóbb, van aztán "nappali" meg "irodai" és "rendezvény" Na, nálunk irodai van, de azon is meglátszik minden. Kicsit odébbhúzod aszéket, alás szorult a por, homok, már fel is kjkarcolta(mi is beszökdösünk)

A padlóburkolót úgy kaptuk a lakással, az csak II. volt, le is kopott szépen a már. Olyan, mintha koszos lenne.

2012. ápr. 4. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:

z isminknél lekopott cserépig, ahol fordulnak, az ajtó előtt.

[link]

2012. ápr. 4. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:
..szóval, ha olyan fontos, hogy aláíratta, lehet, hogy oka van rá. az ajtó mellett legyen egy ülőke, ott vedd le! és tedd a szekrénybe. De ha becsörtetsz a fotelig, s ott veszed le, az is jobb, mint a semmi. bár nem tökéletes
2012. ápr. 4. 22:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Természetesen nem vagyok itthon állandóan cipőben, de gyakran hazaugrom napközben pár percre, és elég macerás állandóan a cipővel bíbelődni (nem tudom lerúgni, fűzős). A másik gond pedig, hogy gyakorlatilag a nappali az egyetlen hely, ahol le lehet kényelmesen venni, az előszobában szinte csak oldalazva férek el:) Amúgy ősrégi parketta van a lakásban, szerintem pocsék állapotban, tulaj szerint persze szép:)
2012. ápr. 4. 23:21
 15/15 anonim válasza:

használj ilyen ápolószert, le tudod csutakolni a talpát :)

[link]

2012. ápr. 5. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!