Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit vásároltok a hónap elején?...

Mit vásároltok a hónap elején? Hogy osztjátok be a pénzt?

Figyelt kérdés
Miből mit és mennyit vesztek ( étel alapanyagra gondolok, vagy hús stb)? és ez mennyiből jön ki? ( köszönöm a válaszokat )
2012. ápr. 1. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden hónap elején tartok nagy bevásárlást Mindenből az olcsó tartós dolgokat veszem meg és kb 2 hétre vásárolok. A felvágottat hetente veszem meg a péksütiket 1-2 naponta, meg fagyasztok is le hogy hónap végén ha már nem lesz pénz tudjak még mit enni. Húsból nem veszek sokat csak néhány csirke mellett meg szárnyat disznó hús van a hűtőmbe mert szoktunk vágni időnként.
2012. ápr. 1. 17:01
 2/4 Kerria ***** válasza:
85%

Olyan sok ilyen jellegű kérdés van... szerintem erre, hogy hogyan osztja be az ember a pénzt, itt nem lehet megfelelő választ adni (No, erre biztos le leszek pontozva) és szerintem senkire nem tartozik ki mire költi a pénzét (na ez lesz a másik, ha eddig nem kaptam piros pacsit, akkor majd most).

DE:

Gondolom amiatt kérdezed, mert nálatok gondok vannak ezzel.

TANÁCSOM:

Vezesd fel mennyi a bevétel, mennyi a számla, mert azt ugye ki kell fizetni, és akkor ami marad annak a 10 %-át tedd úgy félre, hogy ne nyúlj hozzá. Felejtsd el. A többi pénzzel gazdálkodj okosan :) azaz költsd ételre, italra, ruhára... meg ami még fontos a számotokra.

Így minden hónapban marad pénz, de Te továbbra sem tudsz róla. Én ezt, amíg dolgoztam, minden hónapban megtettem. Volt egy olyan bankszámlám, amire utaltam ezt az összeget, viszont a bankkártyát letiltattam hozzá. Tudtam félretenni. Még mielőtt megszólnál, havi nettó 100-110 ezer volt a keresetem. Most a Gyes, hát abból még pelenkára sem futja, de hasonlóképpen csinálja a férjem is. Mivel ő a főkereső, most ő osztja be a pénzt. (jah, és átlagfizetése van, nem vagyunk milliomosok, sem több százezresek sem :( )

2012. ápr. 1. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

bizony, amit Kerria mond az jó.

anno, mikor elkezdtem dolgozni én is csináltam egy külön számlát, erre ment minden hónapban 5-10 rugó, attól függően, h mennyit tudtam nélkülözni.

egyébként heti vásárlást tartunk, átlag 10 ezret költünk, ebben minden van. (hús, pékáru, tartósabb kaják, édesség, gyümölcslé, zöldség, víz)

2012. ápr. 1. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de nem szoktam itt olvasgatni, ha van kérdésem felteszem..... Nah de nem ezzel van nekünk a problémánk, hanem amikor lemegyek a boltba mindig ott hagyok 4 ezret! És arra voltam kíváncsi hogy mindenki ennyit költ a boltban??? Mert ebből jó esetben másfél napra veszek cuccot!!!! Van egy kisfiam, de ő már azt eszi amit mi! " éves!!! Mivel nem vagyok kapcsolatban úgy senkivel gondoltam itt megkérdezem, szerintem nincs ezzel baj, azért van ez az oldal, még annyit ha megnézed már egy jó ideje van ez az oldal és ha azt vesszük általában mindig ugyanazt kérdezik,biztos hogy valamelyest ismétlődnek a kérdések ( én nem olvasgatom ezeket) én a saját kérdésemre várom a választ!!! Nekem csak a bevásárlással van a gondom!!!!!
2012. ápr. 2. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!