Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Penészes ággyal mit kezdjek?

Penészes ággyal mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tűröm jól a meleget, ezért egész télen le volt tekerve a radiátor a szobámban, aminek meg is lett az eredménye. Pár hete feltűnt, hogy fura szag van. Kinyitottam az ágyneműtartót, benn meg volt nyirkosodva minden, szürkés foltok és iszonyú bűz mindenütt. A cuccokat kidobáltam, azóta hetente 3x porszívózom az ágyat, állandóan szellőztetek... A szag és a foltok nem tűnnek el. Mit csináljak az ággyal? Dobjam ki az egészet, ahogy van? Előre is kösz.
2012. márc. 30. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbálkozz először szavóval. Tesómék penészes matracára nagyszerűen bevált.

De hosszútávon ez nem lesz megoldás, mert jövőre ugyanígy bepenészedik majd minden. Szóval inkább azt mondanám, hogy dobd ki az ágyat, és olyat szerezz be, aminek nincs ágyneműtartója, hanem alul nyitott. Így tud onnan is szellőzni, és nem fogsz jövő télen is bepenészedni.

2012. márc. 30. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem szeretnél beteg lenni, esetleg egy jó kis rákot is összeszedni, akkor dobd ki minél előbb
2012. márc. 30. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Végül is nem olyan fontos az ágyneműtartó, ki se nyitottam már egy éve (ez is volt a baj). Úgy tűnik, tényleg másféle ágy után kellene néznem. :) Még jó, hogy a bútorok nem lettek olyanok... Ezentúl jobban odafigyelek, meg beszerzek valami párátlanítót.
2012. márc. 30. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nem szeretnél beteg lenni, esetleg egy jó kis rákot is összeszedni, akkor dobd ki minél előbb
2012. márc. 30. 09:42
 5/6 anonim válasza:
Szerintem amilyen gyorsan csak lehet dobd ki, mert az egy kicsit mégiscsak durva hogy a penész kellős közepén alszol minden éjjel. Aztán majd csodálkozol hogy mitől lesz minden bajod.
2012. ápr. 11. 16:02
 6/6 anonim válasza:
égesd el
2013. febr. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!