Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A telkem alatt lévő víztartalé...

A telkem alatt lévő víztartalék az enyém? Korlátlanul szívathatom pl. eladásra is a közeli ipari vállalatnak?

Figyelt kérdés

2012. márc. 28. 21:44
1 2
 11/18 Synesztro válasza:
én tavaly furattam kutat, aki csinálta szólt hogy engedély köteles, asszem még talán vízórát is rakhatnak rá!Ami a földben van csak Amerikában van úgy, hogy a tiéd itt nem!Itt az államé.
2012. márc. 31. 21:56
 12/18 anonim válasza:
Már ha szólsz bárkinek, jelenleg az országban a lopás és a hazugság legális....úgy tudom :D
2012. ápr. 1. 03:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocs az OFF-ért, de ez most komoly?

Van egy 50 éves kút a telkünkön, még nagyapám fúratta. Szóval illegális... elvileg mit kéne tennem, hogy legálisan szívhassam belőle a vizet?

2012. ápr. 1. 20:22
 14/18 anonim válasza:
Elvben valami bejelentési kötelességed van csak és majd kitalálják, hogy jól megadóztatják...szard le.
2012. ápr. 2. 17:20
 15/18 anonim ***** válasza:

10-re, OFF

Szégyelld magad.

Attól, hogy vannak gerinctelen alakok, még nem kell (és nem szabad!) mindenkinek azzá válni.

Add vissza az autót a tulajdonosának, és nemcsak azért, mert lehet, hogy ezzel kihúztad a lába alól a talajt, hanem mert tisztességtelen elvenni azt, ami nem a tiéd.

Ezt nagyon komolyan így gondolom.

Megváltoztatni a jelenleg általános (vagy csak annak mondott?) mentalitást csak úgy lehet, ha mindenki kitartóan igenis tisztességesen él,és kész.

2012. ápr. 4. 10:53
 16/18 anonim válasza:

Kedves 15.

Te egy borzasztó egyszerű humán létforma lehetsz, gyanítom bölcsész lesz belőled, Priust veszel és soha a büdös életben nem lesz humorérzéked.

Remélem lesz valami tücsökféle, amit egy alapítványon keresztül megmentesz a kihalástól.

És ezt most nagyon komolyan gondolom.

2012. ápr. 5. 07:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves 16.

Igen nagy tévedésben vagy, mérnök vagyok, és bizony nem húszéves már, és megéltem már egypár dolgot életemben.

Vannak események, amik után örülsz, hogy élsz, és a világ átértékelődik.

Úgy látom, te még ilyesmi előtt vagy.

2012. ápr. 6. 09:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Elvileg és jogilag nem a tiéd, de a gyakorlatban azé, aki használja. Amit a Vízművek szolgáltat, azért jogos a vízdíj és csatornadíj megfizetése. Nagyon nyomós indokok kellenének a talajvíz állami monopóliumához, de nem hiszem hogy egy ilyet is tudnának mondani a törvényalkotók. És azok is csak kevés helyre lennének helytállóak. A víztartalék a természet ajándéka. Ennyi erővel adóztassanak meg a kerti növényekért is, mert azok is abból a vízből táplálkoznak.
2012. máj. 18. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!