Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Régi fa ajtót és ajtófélfát...

Régi fa ajtót és ajtófélfát hogy célszerű festeni?

Figyelt kérdés
Főleg az előkészítésre gondolok. Le kell csiszolni fáig vagy csak simára? Milyen festékkel? (ami jól takar, és lehetőleg reggeltől estig ki lehetne szellőztetni a festékszagot). Hanyas csiszolópapírral csiszoljam?
2012. márc. 26. 19:06
 1/2 Kerria ***** válasza:

Ha nincs rajta sérülés, akkor nem kell lecsiszolni.

Vízalapú festékkel ne fesd. Én múltkor (terhesség alatt) ezt választottam. Tény, hogy nem volt festék, hígító szag, de nagyon csúnyán takart, pedig nem is hígítottam.

Ha mindenképpen le szeretnéd csiszolni, akkor valami kevésbé erőset válassz (sajnos a számozását nem tudom). Így csiszolással szebb lesz, de ez a legnehezebb része a dolognak!

2012. márc. 26. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem pattog a festék akkor csak egy kicsit kell megcsiszolni azért hogy az új festék megtapadjon ha sérült és repedezett a festék akkor sajna azt mind le kell szedni róla hogy milyen festék nem büdi abban nem tudok segiteni a csiszolópapir meg attól függ hogy az ajtó milyen állapotban van ha jó akkor egy közepes is megteszi.
2012. márc. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!