Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fekete csempe a fürdőszobába?

Fekete csempe a fürdőszobába?

Figyelt kérdés

Nagyon szép nagyon igényes.

Nehéz takarítani?

hamar meglátszódik rajta a vízkő?

2012. márc. 25. 09:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nha rám hallgatsz NE! Nekem majdnem fekete (olyan sötétbarna) csempe+járólapom van, fekete zuhanyzóval... katasztrófa, zuhanyzón állandóan szappan és vízkőlerakódás, a csempén ha rámegy a vízcsepp meglátszik, járólapon minden apró por, szösz, lábnyom meglátszik. én naponta takarítom... ha rám hallgatsz ne vegyél ilyet. Sőt ahogy használódik majd 100% jobban meglátszódik majd rajta a "kor"....

én most tervezem h szétverem az egész fürdőt és mindenhova gyönyörű fehéres márványos mintájút veszek... nézz körül tök szépek!

és ne utolsó sorban: nekem nem türközi ez a sötét szín a tisztaságot.

2012. márc. 25. 11:22
 12/18 Kerria ***** válasza:

Nekünk sötétkék van, a vízkő nagyon hamar meglátszik rajta, a helyiség nagyon sötét (egyébként alapból északi fekvésű).

bár így vettük a házat, benne van, hogy lecseréljük, mert gyászos kinézete van, pedig minden kiegészítő fehér!

De persze ízlések és pofonok! Nem mondom, hogy nem jól néz ki a fekete, mert nagyon szép, de a hatása nekem nem jön be. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, tetszik-e, avagy sem!

2012. márc. 25. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:

A feketével nagyon nehéz jól bánni lakberendezésnél.

Az biztos, hogy nem használnám egész felületen. Másik gond vele, hogy sokkal de sokkal kényesebb, mint bármelyik más szín. Szerintem jól gondold meg.

2012. márc. 25. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Kis területű fürdőbe főleg nem javasolnám.
2012. márc. 25. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:

kizárólag akkor érdemes, ha nagy ablak van, amin sok fény jön be. ha egy kicsi, ablaktalan fürdőbe teszed, akkor olyan mintha egy ravatalozóban lennél.

a takarításról már beszámoltak az előttem írók.

nekem elég nagy ablak van a fürdőben, de eszembe sem jutott sötét színt tenni.

citrom-narancsszínűek a csempék, olyan mintha mindig sütne a nap :) jobb úgy kezdeni a reggelt, egy vidám hangulatú fürdőben, mint egy kriptában :)

2012. márc. 26. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálam is egy nagy ablak van, sötétbarna majdnem fekete minden, és tényleg reggel tök lehangoló. Ezért fogom leverni és fehér/márványos csempét tenni majd! :):)
2012. márc. 26. 14:27
 17/18 A kérdező kommentje:

Sikerült lebeszélnetek róla....

Köszönöm mindenkinek a választ.

2012. márc. 27. 15:06
 18/18 ancsika81 válasza:

Én szintén fekete fehér fürdőt csináltattam Féltem tőle de telejesen jól takarítható.Én azt javaslom hogy a fehér csempét rakd olyan helyre ahol inkább ki van téve a vízcseppeknek.

[link]

2012. jún. 8. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!