Mennyibe kerül egy köbméter mixer beton?
nekem 15 köbméter kell majd,érdeklődés szinten kérdezem egyenlőre.Lehet,hogy maradunk a sima,otthon kevergetős módszernél,nem tudom.Tudom,hogy változó az ára,de érdekel,hogy nálatok mennyibe kerül?
köszi!
Nem tudom még milyen kell,egyenlőre azért próbálok érdeklődni,hogy aki valami féle mixerbetont rendelt már,az tudja,hogy mennyit fizetett érte,házhoz szállítással.
Egyébként teraszhoz fog kelleni.Hétfőn lesz időm a környékünkön utána érdeklődni,csak kíváncsiságból érdekel,hogy máshol az országban mennyibe kerül.(Csongrád megyei vagyok)
Zalaegerszegen, tavaly nyáron kb. 14 ezer/m3 a 16-os minőségű (annyi százalék cement, állítólag), szállítás mixerben ha jól emlékszem szintén 12-14 ezer környékén volt.
Nem kis optimizmus kell 15 m3 otthoni kikeveréséhez!!! :-)
Megoldottuk itthon a dolgot,így se volt olcsó.
Tudtunk szerezni törmeléket is,így kevesebb sódert meg a cementet kellett megvenni.(cement így is 2800 forint volt/mázsa)
szállítással együtt fizettem így is 175 ezret.
És ez még csak az alap..(házbővítés,nem új épület)
Nézz meg egy erre szakosodott céget, pl.:
<a href="http://www.dinamixer.hu/beton-arak.html" title="beton árak">beton árak - Dinamixer Kft.</a>
Nem értelmezi a html-t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!