Keresek olyan oldalt ahol van leírás a lakás illetve házban lévő nyílás zárók illetve hőszigeteléséhez hol lehet pályázatot benyújtani?
Egy internetes oldalt ha van ilyen?
segítséget keresnék?
Energia Központ Nonprofit Kft. honlapján vannak a pályázatok kiírva, ha van, de jelenleg nincsen futó pályázat. Egy pályázat során ők a kapcsolattartók, nekik kell mindent benyújtani és tőlük kapsz te is minden dokumentumot.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha van is pályázat, az mindig utólagos finanszírozású, tehát neked kell megelőlegezni a teljes összeget és ha nyersz nagy sokára juthatsz pénzhez. Én 2010 májusban adtam be pályázatot, ami nyert is, kb. 1 éve van aláírt támogatói szerződésünk is, de még mai napig nem kaptunk pénzt. Az idő csak megy-megy. Sok lépcsőben sokféle dokumentumot kérnek be, rengeteg szaladgálással, költséggel jár, hatalmas köteg papírok postázgatása nem kis postakts-el. Érdemes a honlapon egy régebbi, már lezárt pályázat kiírását és pályázati útmutatóját elolvasni.
Értem és köszönöm a tartalmas tájékoztatást.
Sokat segített a válaszával.
Hát akkor okosabb lettem köszönöm nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!