Mekkora egy B30-as tégla? És egy 38-as (cm minden irányból)?
Figyelt kérdés
Ahhoz kellene,hogy ki tudjam számolni,hogy mennyi kell egy adott falhoz körülbelül.
Valószínűleg NEM futóra szeretnénk rakni.
De ha tudsz írni más téglát,hogy mekkora,az is jöhet természetesen.
Köszi a válaszokat előre is,felpontozom,aki válaszol!
2012. márc. 7. 10:24
1/5 anonim válasza:
Esküszöm betenném az érettségi követelmények közé a kereső használatot.
Mi ezen ilyen piszok nehéz???
2/5 anonim válasza:
EGY b30 tégla 30cm hosszú 24cm széles és 29cm magas bár nézd meg mert van sima oldalu amit ugy rakol ahogy neked jó és van olyan fajta aminek az oldala nutos és aszt csak ugylehet összerakni én most a simaoldalit használom és ugy forgatom ahogy nekem kell de ha te harminc centis falat akarsz rakni a nutost ajánlanám már csak a pontos ősszeilesztés miatt is igaz ez egy kicsit drágább
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.nagyon kezdő vagyok még a netezésben,erre a lapra is véletlenül találtam rá.
Ezért nem tudom használni még a keresőt sem :-(
Azért mentek a zöld kezek,ahogy megígértem!
2012. márc. 16. 08:15
5/5 A kérdező kommentje:
köszi,ment a zöld kéz az utolsónak is!
2012. ápr. 21. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!