Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen véleményetek van a...

Milyen véleményetek van a Hermina Happy Land -ről?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik esetleg ott vettek lakást, vagy tervezik a jövőben, és jobban informáltak, mert mi csak most hallottunk róla.

Köszi a válaszokat!

2012. márc. 4. 18:59
 1/1 anonim válasza:
Én az előző házukban vettem lakást azért, mert Debrecenben egy panelban laktunk aminek már kibírhatatlan volt a rezsije... itt nagyon olcsón megvan minden az egyedi mérés miatt, jól lehet vele spórolni... Egy dolog zavar csak, hogy sok a lakó, de jól le vannak szigetelve a lakások, nem hallok senki szomszédot. Korrektül betartották a feltételeket és a garanciákat is, nálam volt egy kis repedés de egyből jöttek és javították. Ha érdekel még valami, hívhatod őket, nekünk az Attila nevű értékesítő segített és korrekt volt, meg voltunk elégedve vele.
2012. márc. 26. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!