Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csepelen a Laki-hegy környéke...

Csepelen a Laki-hegy környéke milyen? Elsősorban közbiztonságot illetően érdekel!

Figyelt kérdés
Albérletet keresek (néhány évre), hirdetésben láttam ottani lakást, gondoltam felteszem a kérdést, mert nem ismerem a környéket, hátha valaki kapásból lebeszél... :-)
2012. márc. 3. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
A közbiztonságot nem tudom, mert nem laktam ott. De jó pár éve néztem ott egy eladó házat. Új építésű volt és feltűnően olcsó. Mikor kimentem megnézni, akkor rájöttem, hogy mért. A ház mögött pár tíz méterre volt az a bazi nagy adótorony. Én már csak emiatt sem szívesen laknék ott. Na meg bejárni Pestre a belvárosba sem egy élmény onnan. BKV-val kész tortúra, autóval pedig sokszor van dugó, főleg reggel és délután, ha Csepelen keresztül jössz.
2012. márc. 3. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Az adótornyot tudom, hogy ott van. De az miért baj? Van valami káros hatása az emberre??? (Nem értek ezekhez.)

Viszont a közlekedés nekem jó lesz a leendő munkahely közelsége miatt. Az ott élő emberek összetétele érdekelne, remélem nem valami havanna lakótelepszerű...

2012. márc. 3. 19:00
 3/5 anonim válasza:
Rossz körnék sok a cigány meg a csöves többször szoktam véres telefonfülkéket látni meg kitörteket.A hévre reggelente nem lehet fel férni annyian vannak.
2012. márc. 18. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:

#3-as:

1) A cigányok jórészt az M0-s környéki részen vannak, az adótorony környékén jóval kevésbé.

2) A HÉV-re miért ne lehetne felférni? HÉV vá.-nál felszállva semmivel sem nehezebb a helyzete egy lakihegyinek, mint egy helybéli csepelinek, márpedig én csepeli lakosként a reggeli csúcsban mindig felfértem a HÉV-re. Amúgy a többi megállóhelyen is fel lehet férni, mert a HÉV valójában hivatalos forgalomszámlálási adatok szerint max ilyen. 70%-os kihasználtsággal megy. Nem az első két kocsi, hanem összesen, következésképp a közepe-vége messze nincs kihasználva.

2017. nov. 15. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Pontosítsuk: nagyon-nagyon régen volt Csepel része, 1950-2002 között önálló falu volt, 2002-től - részemről érthetetlenül - Szigetszentmiklós exklávé típusú területe.
2023. ápr. 26. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!