Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mekkora gázszámlával számolhat...

Mekkora gázszámlával számolhatok egy 85 m2 ház fűtése esetén?

Figyelt kérdés
Központi gázfűtéssel rendelkező 85 m2-es átlagos hőszigetelésű ház esetében mekkora lehet a fűtésszámla?Van valaki aki hasonló házban lakik és csak gázzal fűt?

2012. márc. 1. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Fúú nézd, ez nagyon változó lehet!

Mit jelent az, hogy átlagos hőszigetelésű? Milyen kazánod van? Padlófűtés vagy radiátor.. Milyen melegben érzitek jól magatokat (már 21-22 fokban is vagy csak 26 fok fölött)

Ezeken az adatokon súlyos tízezer ft-ok múl(hat)nak.

2012. márc. 1. 09:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Házat szeretnénk vásárolni és az egyik préda központi fűtésnek lett átépítve,de még nincs se kazán,se radiátor.45 cm vastag vályog fal és régi hagyományos fa keretes ablakok vannak.Eddig albérletben laktunk,ott konvektor és cserépkályha volt.Ezt a kettőt szeretném összehasonlítani,csak fogalmam sincs,hogy mennyi lehet a központi fűtéses gázszámla.Van egy 3 éves gyerek,miatta fontos lenne azért egy 22-23 celsius.
2012. márc. 1. 13:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Előre is köszönök minden segítséget
2012. márc. 1. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak a mi paramétereinket tudom leírni. 70 nm-es ház, régi fa nyilászárók, téglafal, de nincs szigetelve. Nappal 21 fok, éjjel 20 fokra van állítva a termosztát és így 33 ezer forint a gáz átalányunk (tehát minden hónapban ennyit fizetünk).
2012. márc. 1. 18:28
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. márc. 2. 06:00
 6/6 Rothenberger ***** válasza:
Szerintem A4-es méretű gázszámlával számolhatsz... Bocs de nem tudtam kihagyni :D
2012. dec. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!