Mennyibe kerulne egy uj haz epitese falun Nyiregyhaza vagy Debrecen tersegeben?
Udv mindenkinek. Nos meg fiatal vagyok 20/F ,de mar elkezdtem gondolkodni a penzem mibe is erne meg befektetni. Azon godolkoztam veszek egy telket Debrecen vqgy Nyiregyhaza tersegeben, s szep lassan felepitek 1 hazat a kovetkezo 7 evben.
Korulbelul 140 150 negyzetmeteres hazat szeretnek, Mennyibe kerulne? 10 15 Millio forintbol megoldhato? Ha onok mostanaban epitkeztek , onoknek mennyibe volt, megkerdezhetem?
Jelen gazdasági helyzetben nem éri meg építkezni, sokkal jobban jársz, ha házat veszel, majd felújítod. Az építés költségei a válság hatására nőttek, eladni viszont nehéz az ingatlanokat, mert kevés a munka, kevés a pénz.
Ha mindenképpen építkezni szeretnél, szerintem várj még néhány évet, csak a telket vedd meg.
Semmi, problema a tegezessel kapcsolatban.
Igazabol azert is gondoltam nagy hazra mivel, nagy konyhat szeretnek magamnak (szakacs vagyok kulfoldon)
Szuksegem lesz legalabb egy 30 negyzetmeteres konyhara, s meg lehet kicsi is lenne. 2-3 szoba, nagy nappali, Kulon etkezo,furdoszoba-wc,hall. Ha igy nezzuk, mar is megvan a 140 Negyzetmeter.
Hasonlo elgondolasban tervezem, [link] csak a kozep asztalt nagyobbra a munka miatt, s szeretnek egy ilyet kozepre: [link]
szobak meg azert kellenek, mivel kesobb szeretnek en is 1-2 gyereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!