Mi az esztergomi TESCO áruház email elérhetőségét! Az mégiscsak nonszensz, hogy egy 20-as telefonszám van csak és ha a mellékre klikkelek, ismét a főmenü jön be! Mi az email cime?
Konkrét eset: kérdezni szerettem volna a személyzeti osztálytól:nem lehet őket elérni,mert vagy nem veszik fel a telefont, de legtöbbször addig el sem jutok, hogy odakapcsoljanak!
Egy ekkora áruházláncnál ez nevetséges!Miért nincs ügyfélszolgálat és ha "van" akkor miért nem veszik fel a telefont?
Kedves Válaszoló a Tesco nevében:
Köszönöm a szivhezszóló kioktatást, remélem ez nem a TESCO NIVÓJA,mert ez akkor SIRALMAS LENNE! Nem vagyok hülye, én nem klikkelgetem a telefonszámot,ilyet nem is irtam,nem is tudom ezt a marhaságot honnan vette? De akkor is abszurdum, hogy nem lehet elérni semmi féle képpen, az Áruházat,csak reklám szinten, továbbá mi a francnak hirdetnek egy állásajánlatot, ha az nincs is, vagy miért nem veszik le a hirdetést, ha már be van töltve?!!
Nem is várok erre választ, mert kikérem magamnak az ÖN arrogáns hangnemét! Tartogassa ezt a kedves családjának!
"remélem ez nem a TESCO NIVÓJA,mert ez akkor SIRALMAS LENNE! "
Termékekben és szolgáltatásban is kb ez a Tesco nívója. Viszont cserébe legalább olcsó.
"én nem klikkelgetem a telefonszámot,ilyet nem is irtam,nem is tudom ezt a marhaságot honnan vette?"
Innen:
"20-as telefonszám van csak és ha a mellékre klikkelek"
"mi a francnak hirdetnek egy állásajánlatot, ha az nincs is"
Mert kötelező.
"vagy miért nem veszik le a hirdetést, ha már be van töltve?!! "
Lásd fent, a Tesco nívója körül.
"Tartogassa ezt a kedves családjának!"
Nyugi, marad nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!