Meg lehet ragasztani a szemüvegem?
Figyelt kérdés
Sajnos csak holnap vagy azután tudom a szemüvegem elvinni szemüvegeshez, mert letört az egyik orrtámasza. Kibírná, ha holnapra egy erős ragasztóval odaragasztanám vagy csak rontana a helyzeten? Nagyon rossz a látásom így nem igazán bírnám ki nélküle :(2012. febr. 26. 17:52
1/8 anonim válasza:
Persze ragaszd meg nyugodtan. Ha megfogja a ragasztó, akkor lehet, el sem kell menned a szemüvegeshez...
Mondjuk a ragasztás kivitelezésére kíváncsi vagyok, mert ha nincs a szemeden, akkor rosszul látsz. Ha viszont rajta van, akkor hozzáragasztod az orrodhoz! ;)
2/8 anonim válasza:
Lehetetlen. Se a fémragasztó, se a pillanatragasztó nem fogja meg, ha fém keretes. 5 perc alatt letörik újra. Már csomószor jártam így én is... De ha műanyag, akkor lehet, hogy meglehet ragasztani, de olyanom még nem volt.
3/8 fúróferkó válasza:
A kis papucsot egy kis csavar rögzíti.Majdnem biztos,hogy a kis furatos szem törött el.Nem tudod megragasztani.A gyors megoldás az lenne ,ha lenne otthon akármilyen régi szemüvegkeret ,egy kis órás csavarhúzó és ideiglenesen ki kell cserélni az orrtámaszt.
4/8 anonim válasza:
Én meg nem tudtam, hogy lehetetlen, és megcsináltam...
5/8 anonim válasza:
19:57
Kamuuuuu! Milyen ragasztóval sikerült, áruld már el? Mert se az epoxy, se a kétkomponensű, se a fémepoxy nem fogja meg...
6/8 anonim válasza:
Pedig kétkomponensűvel sikerült!
8/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ragasztó nemigen fogja meg, nemhogy egyből letört, oda se ragadt, de vártam másoktól a megerősítést :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 27. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!