Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülhet kb a rezsikö...

Imi és sziszi kérdése:

Mennyibe kerülhet kb a rezsiköltség 1,5 szobás panelban 2 személyre Pesterzsébeten?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 11:48
 1/6 A kérdező kommentje:
költözés miatt kérdezem annyit tudok róla h távfűtés van benne és alacsony rezsit írtak róla...a válaszokat előre is köszönöm :)
2012. febr. 21. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:

A távfűtés és az alacsony rezsi nem fér meg egy mondatban!

A távfűtéses lakások a legrosszabbak! Ha nem akarod ráfizetni még a gatyádat is a számlákra, akkor nem költözöl oda.

Én laktam távfűtéses lakásban 6 hónapig, a lakás mindössze 36m2 volt, de csak a fűtés volt 30.000 Ft.

Jelenleg egy egyedi fűtéses, jól szigetelt, 65m2-es lakásban lakom és a gázszámlám télen: 13.000 Ft, nyáron:9000 Ft.

2012. febr. 21. 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat ez is ugyanaz a méret 38nm csak azért is érdeklődtem meg mert nagyon kedvezőnek találtam a bérleti díjat hozzá! 35+ rezsiben hirdették...
2012. febr. 21. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, szabályozható-e. Bár a 30 ezer mindenképp sok. Mi 38 m2-es lakásban élünk, 23 ezer volt a fűtés, de amióta szabályozható, csak 15-18 között mozog. Fix összeg még a közös költség, ez nálunk 9 ezer. A többi költség attól függ, mennyit használtok. Olyan 30-50 ezer között kijöttök, ha a fűtés nem nagyon drága.
2012. febr. 21. 12:57
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :)
2012. febr. 21. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
sikerült közben felhívnom az ingatlanost ö annyit mondott h 15 körül jön ki a fűtés télen és a többi pedig egyedi mérőórás... ja meg plusz ugye a közösköltség szal szerintem felejtem:) köszi mégegyszer a válaszokat! :)
2012. febr. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!