Hogy lehet gyorsan eladni 1 házat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 15:30
2/6 anonim válasza:
Sajnos csak nagyon nyomott áron.
4/6 anonim válasza:
Amúgy én vettem egy házat, és a régi tulajnak segítettem keresni másikat. Na ne tudd meg milyen helyeken jártunk. :D Igaz, hogy alacsony volt a költségvetés, de akkor is durva dolgokat láttunk. Az egyik helyen például egy albérlő lakott. Az egy dolog, hogy az udvar rendbe rakásához a legenyhébb eszköz a láncfűrész lett volna, de bent is akkora rumli volt, mint a fene. Üres pizzás dobozok, szennyes egymás hegyén, hátán... Nem volt túl bizalomgerjesztő. Aztán voltunk egy másik helyen. Ott konkrétan ki volt égve az egyik szoba. Apuka lakott ott, és hát mókolt valamit a villannyal, és agyonvágta az áram, meg kiégett a szoba... Mindezt kb 1 éve, és azóta nem volt felhúzva a redőny. A könyvek a polcon ugyanúgy ott hagyva, meg hasonlók. Szóval elég ijesztő volt. Szóval így NE! Az a minimum, hogy rend, meg tisztaság van, ki van szellőztetve, stb stb...
5/6 A kérdező kommentje:
1-2 pemész folt van de azt kezeljük, és szép rend van
2012. febr. 20. 14:40
6/6 anonim válasza:
Nos, akkor már csak a megfelelő ár a visszatartó erő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!