Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tudtok nekem valamilyen...

Tudtok nekem valamilyen információt adni a IX. Kerületi Sobieski J. utcáról és környékéről?

Figyelt kérdés

Találtunk ott egy lakást, képek alapján nagyon tetszik, egyedül azon bukhat el a dolog, ha nem jó környék. Pont azt a részét nem ismerem a IX. kerületnek. Kisgyermekes család vagyunk egyébként.

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

2012. febr. 17. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

van ott egy marha nagy játszótér/park. ez gyerek szempontjából jó lehet, viszont a környék nem valami felemelő. igaz, megy a nagy rehabilitálás, sok újép. ház van arrafelé, de pár utcával arrébb azért vannak dakoták bőven.

szerintem az lenne a legjobb, ha nem csak itt érdeklődnél, hanem elmennél a környékre sétálni egyet sötétedés után mondjuk a pároddal. úgy veszem ki a szavaidból, hogy még a lakást sem láttátok személyesen. nos, azt is érdemes megnézni, mert mi van, ha csak a képek jók, maga a lakás vagy a ház nem felel meg az igényeknek.

a pesti részen egyébként a körúton belüli rész még jónak mondható, azon kívül már vannak húzós részek.

2012. febr. 17. 20:16
 2/4 Napkiraly ***** válasza:
Hát ha társaságra vágysz és nem jó a szaglásod, az üllői úton mindig találsz olcsón magadnak esténként. Jó a közlekedés, de rossz a parkolás. Időnként előfordul balhé mert hátrányos helyzetű emberek próbálnak javítani a hátrányos helyzetükön. Ha rossz házat fogsz ki ne csodálkozz ha a lépcsőházba vizelnek, stb. Kb középkategória, igénytől függ
2012. febr. 17. 21:18
 3/4 Napkiraly ***** válasza:
kőbányánál,8nál viszont jobb. Az előttem szólónak igaza van, annyival egészíteném ki, egyszer menj el este Budapesten a tárna utcába és sétálj végig a nagy házak előtt. Jó, most állítsd át a navit és menj fel a svábhegyre. Ok, most láttad a két végletet. Nézz bele a pénztárcádba és menj el a kiszemelt lakáshoz és meg tudod ítélni hogy neked való-e
2012. febr. 17. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

köszi mindenkinek az infót. Tegnap megnéztük a lakást, plusz a környéket is, rászántuk az időt. Nem rossz, sőt! Persze nem a Svábhegy, de nekünk nincs is rá szükségünk. Nekem bölcsi, munkahely szempontjából is szuper, közel van. Egy évvel ez előtt a Bakáts térnél laktunk, az is szuper volt, csak iszonyú zajos. Az persze egy jobb rész a mostaninál.

Mi hülyék kiköltöztünk Érdre, de köszi, ennyi elég is volt belőle...

Na ez az a hely, ami nem való kisgyerekes pároknak, ha nincs kocsid! Az első bolt kb. 40 percre van gyalog.....

2012. febr. 19. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!