Mennyibe kerül egy konvektor beépítése?
Én a helyedben evnnék egy szieszta kályhát.
Nekem konvektor van de az sem ér semmit ha nincs szigetelve a padló, meg a falak, mert felfele fűt és csak addig amíg megy benne a gáz.
Felesleges erre a pár hónapra már fúrni faragni, és csak egy csomó pénzzel lehúznak!
Pofátlanságnak tartom 50 ezret elkérni egy konvektorra is amikor egy sima lemezkályha az egész amibe beraktak egy "disznópörzsölőt" az egész 10 ezret nem ér, és jobb ha veszel egyet hazsnáltan és megjavítod, halál egyszerű a működési elve és burkolat nélkül kb 40%-al hatékonyabban melegít mint egyébként.
Bár én saját lakásban lakom, de nyáron tervezem felverni a követ a konyhában és helyette alászigetelni és gumipadlót lerakni, és uyganez a projekt a fürdőszobában is plusz ha van mér rá mód akkor megtoldani egy cirkóval és némi padló és fal fütéssel. kb 25 nm a lakásom ennyihez nem kellenek milliók remélem viszont nagyban emeli a komfortot.
A konvektorom hatékonyságát egy ventillátorral szoktam növelni ami "szétfújja" a meleget a lakásban így elviselhetőbb. De egy mennyezetventilátor lehet jobb lenne ami fentrőúl lenyomja a meleget mert sokszor érzem úgy hogy csak a padlást fűtöm.
Sztem 10ből 8 an köpnek a szabályokra.
Errefelé újpesten ruhával meg autógumival tüzelnek a lakótelepen, nem lehet kimenni este az utcára mert megfulladsz, de láttam egy helyen olyat is, hogy az első emeleten a parapet vagymi meg lett hosszabbítva egy kályhacsővel vagy mivel és egy ventilátor zúg benne és nyomja kifele a gőzt, nagyon komoly!
Tegyetek be egy kis olajradiátort.
Szerintem ha napi egy órán át üzemel, akkor nem fogyaszt többet havi 4000 forintnál. Csak ha épp bementek szendvicset készíteni másnapra, akkor kell beüzemelni, előre el kell készíteni egész napra a kaját, aztán megeszitek a szobában. Ha meg főzni mentek be, 15 perc után már meleg van, ki is lehet kapcsolni. Fizessétek felesben a tulajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!