Budapest IV. Kerület Pozsonyi út környéke milyen környéknek számít? (Váci úti nagy Tesco mögötti rész).
Figyelt kérdés
Nem kell nagyon elit hely, tudom, hogy vannak Budapesten jobb városrészek is, de ismerősnek van ott lakása, kiadná nekünk, ezért érdeklődöm. Az a lényeg, hogy ne kelljen félnem mikor hazamegyek, ill. ha este a kutyával sétálok.2012. febr. 8. 09:29
1/10 anonim válasza:
Határeset, a lakóteleppel nincs gond, de az összekötő hídtól a régi téglaházas rész helyenként elég necces, pl. a Berda József utcát inkább kerüld el.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy a Dugonics-Pozsonyi által bezárt területen van valahol, google-n néztem, az egy paneles lakótelepnek tűnik. Pénteken nézzük meg a lakást, addig gondoltam infót gyűjtök.
2012. febr. 8. 10:04
3/10 anonim válasza:
Az a régen "Szellemtelepnek" nevezett rész..
5/10 A kérdező kommentje:
:) Mondjuk én az ilyesmiben nem hiszek. Arra gondoltam, hogy ne verjenek agyon, meg le lopjanak meg.
2012. febr. 8. 10:28
6/10 anonim válasza:
Nem nagyobb az esélye, mint bárhol máshol, de ha személyesen megnézed, könnyebben fogsz dönteni. Amit írtam korábban, késő esti kutyasétáltatásnál inkább mellőzd a híd felé eső területeket.
7/10 A kérdező kommentje:
Arra a hídra gondolsz, ami átmegy a népszigetre? Oda járunk kutyasuliba, de mindig kocsival, az esti sétát meg úgyis csak környéken belül tervezem. Köszi még egyszer!
2012. febr. 8. 10:59
8/10 anonim válasza:
Igen, az az Északi Összekötő híd. A Berda vége-Temesvári körüli terület kissé gettós...Reméljük, előbb-utóbb felszámolják azokat a régi házakat.
Hozzáteszem, én bringával szoktam átjárni a szigetre, és soha nem volt semmi gond, igaz hogy nappal, világosban.
9/10 A kérdező kommentje:
Oks, köszi, akkor azt a részt elkerüljük :)
2012. febr. 8. 11:23
10/10 anonim válasza:
Tudok, hogy 10 éves a kérdés, de én “Szellemtelepen” (Dugonics utca) lakok, magyar vagyok és annyira nem durva. Mármint ha nem kötsz bele senkibe, akkor annyira nem veszélyes. Itt is vannak alkoholos-üvöltöző barmok, de hol nincsenek?:-)
Az elején ilyesztő volt sétálni este, de ha nem keveredsz bunyókba, nem provokálsz senkit, akkor nem lesz bajod. Amúgy a hely a lakosságtól eltekintve (nekem) eléggé post-komcsi, régi házak, terek stb…
Egy idő után meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!