Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más is járt így? (tigáz)

Más is járt így? (tigáz)

Figyelt kérdés

151 ezer Ft-ra jött ki az év végi elszámolás?!

Más hogy oldotta meg?

2012. febr. 7. 10:22
 1/10 anonim válasza:

villany 150ezer

kértem részletet de nem adtsk cs 2 havit

az első befizetve!Vgayis csak 50 ezer!

A másodikkal már 2.5 hetet késtem!

Felhivtak és megkérdezték miért nem éltem a két havi lehetőséggel!

Rátettek 15 ezer kamatot!

Én nem tudom mi lessz még itt ebben az országban!

2012. febr. 7. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Annak idején mindig félretettem, hogy ha jön a számla, legyen miből kipótolni. De egyszer jött egy nagyon magas számla, amit alig bírtam kifizetni.

Azóta inkább fogyasztás alapján fizetek mindent.

2012. febr. 7. 10:52
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Inkább arra lennék kíváncsi,hogy ha ugyan annyi gázt használunk,mint eddig, akkor az eddigi 20-30ezer Ft-os számla hogy lett 151ezer Ft?(ebben az évben léptünk át hozzájuk,eddig a főgáznál voltunk)

2012. febr. 7. 11:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet,hogy lopják, vagy szökik valahol a gáz? Lehetséges ez?
2012. febr. 7. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy jöhetett ki ekkora összeg,de szüleimnek 60000 ft-ot kellett fizetniük, pedig náluk is csak 21 fok van és éjszaka sokszor be sem kapcsol a fűtés.Az általányuk így is 29000 ft,ami előtte 22000 ft volt,csak úgy megemelték.:S
2012. febr. 7. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Biztos mások is jártak így.

Nálunk az éves leolvasás májusban van (TIGÁZ), de sokan panaszkodtak, hogy elég sokat rá kell fizetni.

Mi havi diktálósak vagyunk, igaz csak sütésre/főzésre használjuk, fűtésnél visszatértünk a vegyes tüzelésű kazánhoz (még szerencse, hogy amikor csináltattuk a gázt, a vegyes kazánt és a kéményét érintetlenül hagytuk)

Első! Neked ki az áramszolgáltatód? Most nekünk is rá kell fizetnünk 50ezret, kértem részletet e-mailben. Nekünk is 2 hónapot adtak, de még nem kaptam meg a levelet és a csekkeket, hogy mikor mennyit kell fizetni.

2012. febr. 7. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi is hasonlóan jártunk.

3 Éve pereskedünk a TIGÁZ-al.

Túlfizetésünk volt tatám nevén volt a gázóra általányt fizettünk télen nyáron. Még a tűzhely is palackról megy.

Mikor Anyám nevére került akkor kiszámláztak neki 1 évi elmaradást.

Bíróságra adtuk az ügyet amit első fokon meg is nyertünk mivel megvolt minden befizetés bizonylat.

A TIGÁZ visszalépett a tárgyalástól és ezután egy új ügyszámot kreálva újra követelte a tartozást. Szóval megint folyik a pereskedés.

A TIGÁZ nagyon kemény és korrekt cég lehet hogy idős nőktől perel be olyan pénzt ami nem is létezik.

Gyűlölöm a gázszolgáltatót ha kész lesz egyszer központi fűtés akkor baltával verem le a gázórát.

2012. febr. 7. 14:11
 8/10 anonim válasza:

Émász!

Egyébként nem értem mert az egyik esmerősőmnek kijött 87ezer ráfizetés neki megadtak 6 havi részletet!Ez hogy döntik el nem értem!

2012. febr. 7. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor TIGÁZ ÉMÁSz "egykutya".

Amikor mi visszatértünk a fa tüzeléshez, akkor nálunk nem lehetett diktálni, túlfizetésünk volt, de a leolvasás után még egyszer kijöttek, újból lefényképezték az órát, mert nem akarták elhinni, hogy tényleg olyan keveset fogyasztottunk. Hiába mondtuk, hogy már nem gázzal fűtünk.

Egyszer az ÉMÁSznál volt túlfizetésünk, ott meg csak nem küldték vissza a pénzt, felhívtam őket telefonon, azt mondták, előbb leellenőrzik, hogy tényleg van-e túlfizetésünk. Mintha nem ők olvasták volna le az órát, meg vezetnék a folyószámlát.

Amúgy is furcsa banda az egész, egyszer dolgoztam itthon a gépen, elment az áram. Kimentem a villanyórához, hátha kiverte valami a biztosítékot. Hát 2 férfi épp szereli le a villanyóránkat, mert villanyórát cserélnek. Kérdem tőlük, hogy nem kellett volna-e előbb szólni, mielőtt elkezdik leszerelni az órát. Erre azt mondja, szóltak volna amikor alá kell írni a műszaki lapot a cseréről.

Kérdező, próbálj a TIGÁZnál részletfizetést kérni.

Be tudsz regisztrálni a honlapjukon, és sokkal gyorsabban intézhetsz mindent, mintha levélben, vagy telefonon tennéd. Nem is szólva arról, hogy ami nem írásban van, azt simán letagadják.

2012. febr. 7. 17:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Holnap megyünk be hozzájuk, ha látom,hogy semmibe vesznek, akkor majd próbálom írásban! A részletfizetésről lemondunk, van annyi félretéve és amúgy is visszalépünk a Főgázhoz. Ennyi elég volt belőlük!

2012. febr. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!