Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy hívják és hol lehet venni?

Hogy hívják és hol lehet venni?

Figyelt kérdés
Kombi gázkazánba ahol megy be a víz (ami a vízvezetékből megy be, nem a fűtési) van egy kis tartály féle, amibe vízlágyító sót kell önteni. Annak a műanyaga eltört és ott folyt a víz. Hogy hívhatják ezt a műanyag valamit és hol lehet venni? Annó azok hozták és szerelték be, akik a gázkazánt.
2012. febr. 6. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Akkor őket kérdezd.
2012. febr. 6. 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Te meg ne írj, ha nem tudsz érdemben válaszolni.

Megtettem volna, ha nem szűnt volna meg a cég.

2012. febr. 6. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell ennyire fölkapni a vizet!

Vízlágyítónak hívják, bár erre szerintem te is rájöttél. De hogy a piacon lévő több típus közül még is melyik, azt mi honnan a csudából tudhatnánk??? Olvasd el, mi van ráírva, és a névvel menj be egy vízszerelési kellékanyagokat forgalmazó boltba. Vagy legalább egy képet tölts föl róla.

De ha már ennyire bepöccentél, akkor kérlek engedd meg, hogy helyetted nyissak egy új lapfület, beírjam a google keresőbe, hogy "vízlágyító", és rákeressek a képekre:

[link]

2012. febr. 6. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Nincs ráírva semmi.

Lehet, hogy a széttört részén volt, de az meg nincs meg.

Még mielőtt ebbe is belekötnél: nem nálam tört szét hanem a szüleimnél és mikor én ott voltam, már kidobták. Képet sem tudok róla föltölteni, mert a szüleim nem tudják lefényképezni, amikor én ott voltam nem vittem fényképezőt, a telefonomról meg nem lehet áttölteni a képeket a számítógépre, de nem is tudnék olyan fényképet csinálni vele, amin kivehető volna hogy mi kellene.

Ráadásul falun lakunk, legközelebb vízvezeték szerelvény bolt esetleg a kb 50 kmre levő városban van, és ott sem biztos, hogy tartanak ilyet. Telefonon meg nem tudom eltáncolni nekik, hogy mire lenne szükségem, ezért bátorkodtam megkérdezni, hátha valaki tudja annak a résznek a nevét.

2012. febr. 6. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!