Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mégis meddig tart egy parkettá...

Mégis meddig tart egy parkettázás?

Figyelt kérdés
Ez a sima (talán laminált?) parketta, lakkozni sem kell ,csak formára vágni és illeszteni. Egy nagyobb nappali méretű helyiségről van szó, annyi, hogy egy részénél van egy kör alakú galéria, tehát ez lehet benne nehézkes a formavágásnál.
2012. febr. 5. 10:09
 1/10 fúróferkó ***** válasza:
100%
Nálam egy 20 nm -es szobát reggel 9-12:30 ig csinált egy ember.
2012. febr. 5. 10:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor neki ez is a munkája. És, ha valaki ilyen maga csinálós? :D Annak sem tarthat túl sokáig, főleg, ha már van benne tapasztalata nem?
2012. febr. 5. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha egyedül csinálod is bele kell férjen 1 napba.
2012. febr. 5. 10:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak azért kérdem, mert nálunk már 3 hete tart és máshol is azt hallottam ,hogy max egy nap.
2012. febr. 5. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Azz iggen! Órabérbe dolgoznak?
2012. febr. 5. 10:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem. Apukám csinálja. Csinált már ilyet is korábban, illetve az eszközei is adottak. Igazából pontosan tudom, hogy miért is tart ennyi ideig, mert lerak egy sort, akkor lemegy a konyhába sörözni. Na most ettől a fel le járkálástól fárad ki annyira ezt ő is megmondta tegnap. Csak ez engem azért zavar, mert tiszta por és kosz az egész lépcső, illetve majd minden reggel zakózom egyet a szétszórt szerszámokban. Múltkor elestem és a sniccerrel elvágtam a kezem, mert az is úgy maradt kinyitva. Már jó lenne, ha befejezné. Amit lehet segítünk, de én mit tudok segíteni? Feltakarítottam előtte a padlót meg ilyeneket csináltam, de egyebekre nincs rám szükség.
2012. febr. 5. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit tudtok csinálni 3 hétig? Mi 2 nap alatt raktuk le szegélyléccel eggyütt / nagyszoba ebédlő kisszoba/kb 50m2
2012. febr. 5. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát vidd föl neki a sört, és nem kell egyfolytában lejárnia.

Vagy inkább segíts neki.

2012. febr. 5. 10:48
 9/10 fúróferkó ***** válasza:

A barkács parkettázásnak megvannak a problémái.Ha az ember maga csinálja az jó az első héten mert az anyósnak lehet dicsekedni ,milyen ügyes veje van ,egyedül letudott tenni a földre 15 lapot,és fényes is ,egyenes is ,jaj de szép.

Aztán eltelik egy év,a parketta el kezd nyikorogni minden lépés alatt,vagy felpúposodik.Mindez azért, mert nem elég egymás mellé rakni.

Mindenféle célszerszámok kellenek az alapszerszámokon kívül: ékek,összehúzató spaniferek keresztbe,hosszában,gérbevágó,stb

Az alapot is jól elő kell készíteni.

Ha kérdés így értendő ,akkor bizony nincs jó válasz,eltarthat az több napig is,talán jó is lesz, és még szerencse ha az anyós nem jön.

2012. febr. 5. 10:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, fő, hogy mindjárt kész lesz. Ha tudnék segíteni neki megtenném, de nem kell neki. Majd az eltakarítást én fogom végezni.
2012. febr. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!