A lakás biztósítás mennyit fizet?
Figyelt kérdés
A generálinál van a biztósításom,és elszólta magát a radiátorunk,elöntötte víz az egész szobát.A parketta feldagadt négy falam fekete,a szekrények aljai eláztak,sőt beázott a laptopom is.A radiátort kicseréltük,fűtés már van,arra lennék kiváncsi k.b.mennyit fizet a biztosító?2012. febr. 2. 09:57
1/4 anonim válasza:
Attól függ,hogy mi van a szerződésedben. Vidd be a számlákat,akkor kiderül. De ha nem hívtad őket a kár helyrehozása előtt,akkor nem biztos,hogy fizetnek.
2/4 gomzoli válasza:
Elvileg az összes kárt, és a helyreállítás költségét. Ezeket azonban számlákkal kell igazolni szerintem.
A tönkrement bútorok, stb. értékét meg elvileg a biztosító kárszakértőjének kell felbecsülni, úgy tudom.
3/4 A kérdező kommentje:
Hívtam őket, öt napon belül kijönnek,de én konkrét összegre lennék kiváncsi.
2012. febr. 2. 10:12
4/4 Kerria válasza:
Nálunk egy sima beázás (felső szomszéd eláztatott), szintén a generálinál van a lakásbiztink. Ki sem jöttek csak be kellett diktálnunk hogy hány falat, mekkora területen érintett, tapétázott, lambériázott, festett...vagy milyen burkolató, majd ennek következtében telefonon 40-50 ezer Ft összeget állapítottak meg. Elfogadtuk, nem kértek számlát, így egy ismerős festő 15ezerért helyreállította a károkat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!