Amikor járó lapoztok, hogy oldjátok meg, hogy 24 órán keresztül ne lépjetek rá?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 15:44
1/10 anonim válasza:
Hát, én úgy csináltam, hogy az ajtó felé haladva pakoltam le, a végén meg huss, kiléptem rajta. Aztán másnap meg be.
2/10 anonim válasza:
egyik nap a szoba egyik fele, a másik nap a másik.
3/10 anonim válasza:
Hát egyrészt lehet úgy, hogy csak egy részét rakod le egyszerre, majd másnap a másikat. De flex ragasztó esetében nem kell 24 órát várni ezzel.
4/10 anonim válasza:
Egy deszkát végig fektetsz rajta!
6/10 anonim válasza:
Deszkát vagy bútorlapot rá, az elosztja rajta a terhelést és nem mozdul meg, azért amíg nem muszáj addig így se lépj rá
7/10 anonim válasza:
Ha azon a helyiségen át tudjátok pl. a hálószobát megközelíteni, akkor a két helyiség mindkét küszöbére lapjára tegyeted 1-1 téglát, arra helyezni azt a deszkát, vagy akármilyen áthidalót stb. Akkor nyugodtan tudtok átmenni, csak arra kell vigyázni, hogy ne lépjetek le róla.
8/10 anonim válasza:
úgy, hogy nem abban a lakásban laktam, amit felújítottunk.
9/10 anonim válasza:
15+ éve ugyanaz burkol az egész családnak. Kap egy kulcsot, mi elmegyünk hétvégézni valahova, a vasárnap este a kész mű fogad.
10/10 anonim válasza:
Mi is mindig a "deszkás" megoldással élünk. Két téglára fel, aztán azon közlekedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!