Kb mennyibe kerül egy szoba kibővítése vagy egy új szoba hozzátoldása egy házhoz?
-mekkora szobára gondoltál?
-szigeteléssel, vagy szigetelés nélkül?
- fűtés: padló, fal, sima...?
- te csinálod, vagy szakemberek kellenek?
Kb. ismeretek nélkül egy új szoba hozzáépítése egy millió Forinttól indulhat, de nagyon sok mindentől függ! A tető megoldása lesz a legnehezebb, és az egyik legdrágább művelet!
Miért lenne elírás? A kérdező kb. semmit nem árult el az igényeiről, így nehéz pontosabb számot mondani. A bővítés mehet úgy is, hogy arrébb raknak egy közfalat egy másik helyiség rovására. Ha a lebontott falazóanyagot felhasználják, és nem kell munkadíjat fizetni, elég egy kis homok, mész cement, glett, festék. Így értettem a 20ezret.
(Én a konyhánkat bővítettem ősszel, egy 1,5 X 1,5 méteres rész lett hozzácsapva főzősaroknak a spejz rovására, vizet, gázt, villanyt meg kellett piszkálni, mert mindez a bontott falon haladt, kellett pár új konnektor, mennyezeti lámpa, kapcsoló, a padlóburkolat szintkiegyenlítés után ki lett egészítve ugyanolyan lapokkal, egy kis csempézés a sarokban, komlett glettelés-festés, egy kis ablak üvegének cseréje hőszigeteltre - alle zusammen volt úgy 70-80 ezer.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!