Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kigyulladhat a villanyóránál...

Kigyulladhat a villanyóránál a biztosíték? Szikrázik egyfolytában, folyamatos áramkimaradások vannak, de csak a mi lakásunkban.

Figyelt kérdés
Egyre többször van áramkimaradás az albérletünkben. Ha a villanyórán le-fel kapcsolgatjuk a kapcsolót,akkor visszajön az áram,de szikrázik a biztosíték.Mi lehet a probléma?Kigyulladhat valami??

2012. jan. 25. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Bakker jól lepontoztatok.

Akkor csak úgy közölném veletek hogy egy villanyszerelő ha olyan probléma van hozzá se nyúlhat mert akkor le kell szednie a plombát.Ezért pedig büntetnek.

Ha kihívja az áramszolgáltatót pár órán belül ingyen megcsinálják.

Legalább ha fingotok sincs a dolgokról ne pontozzatok le ok nélkül...

2012. jan. 25. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11. válaszoló!

Engem is lepontoztak, pedig én tapasztalatot írtam. Leírtam, hogy pont ilyen helyzetben mit csináltam. De aki úgy gondolja, hogy tudja, hogy ilyenkor mit kell tenni, az biztos megfelelőbb tanácsot adott, mint én, aki már voltam ilyen helyzetben:)

2012. jan. 25. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos a kérdés melyik biztosítéknál szikrázik? A villanyóra előtti kismegszakító, vagy már a mért szakaszon lévő biztosítékok egyike?

A leírtak alapján én a még méretlen szakaszon lévőre értem.

Ebben az esetben az áramszolgáltatón kívül senki sem nyúlhat hozzá!

Még szerződött partnernek is plombabontási engedélyt kellene kérni, de mivel hibajavításról van szó, ezt még ő sem tehetné meg. CSAK AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓ!

Ebben az esetben ingyen kell, hogy javítsa a hibát a szolgáltató!

Mihamarabb jelenteni kell, mert ez a kontakthiba, (és nem rövidzárlat, mint egy korábbi hozzászóló írta) ami lehet vezetéktörés vagy kismegszakító meghibásodása is, rövidesen komolyabb bajt is eredményezhet. Akár tűz is kiüthet! NEM SZABAD EZZEL JÁTSZANI!

2012. jan. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!