Ajánlana nekem valaki egy jó redőnyöst Budapesten?
Szia!
Nálam tegnap voltak redőnyösök, mivel múlt héten szakadt el az egyik redőny zsinórja (gurtni). Szóval én nagyon sokat nézelődtem és a legolcsóbb az 4500 Ft-ba került. Viszont ennél a szerelőnél volt egy olyan "kedvezmény", hogyha minimum 2 gurtnit cseréltetsz, akkor 2500 Ft/db áron csinálja. Mondjuk gondolom neked ez sovány vigasz, mivel albérletben laksz és nem a te dolgod lecseréltetni a gurtnikat. Én ennél olcsóbbat nem találtam, megadom az elérhetőségüket.
Nem, nem hinném hogy gondot jelentene neki a 2. emelet, elég kevés munkát tudna elvállalni Bp-n, ha csak földszinti lakásokba menne. :)
Én teljesen megvoltam elégedve a munkájukkal (ketten voltak egyébként), felhívtam őket és másnap már tudtak is jönni.
Azt hiszem, nemsokára szólok a tulajnak, hogy beszédem van vele. A redőnyt magát nem kell feltétlenül kicserélni, már az is jó, ha új gurtnit kap, és akkor már a sínjébe is visszaállítják a redőnyt. Nagyon remélem, hogy a tulaj rááll az ajánlatomra. Neki is érdeke, hogy a lakás jó állapotban legyen. Nekem meg főleg érdekem, mert feleannyi fény áramlik be napközben a szobámba, mivel csak az egyik redőny használható a kettő közül. Valószínűleg mindkettőn gurtnicsere lesz, mert úgy akkor 5000 forintból kijön az egész fizetség. Természetesen én egy fillér erejéig nem fogok részt venni a finanszírozásban. Az egyáltalán nem az én feladatom, hanem a tulajé. Örüljön, hogy ilyen jó albérlője van, mint én, aki tisztán tartja, óvja, rendben tartja a lakást, és törődik azokkal a dolgokkal is, amikkel ő nem foglalkozik.
Drukkoljatok! Remélem, elég határozott és célirányos leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!