Mennyibe kerül körülbelül egy klíma beszereléssel együtt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem aktuális a kérdés, de nyárra szeretnénk és ahhoz most kell elkezdeni félretenni a pénzt. Egy 20 m2-es szoba hűtésére kellene panelban.2012. jan. 24. 15:38
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 24. 15:44
3/7 anonim válasza:
Mi tavaly nyáron szereltettünk Midea klímát. Webshopból rendeltük, 25-30nm2 lehűtésére alkalmas és szereléssel együtt 90.000 ft-ot fizettünk. Ebből a szerelés 20.000 ft volt. Nem bántuk meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ. Hadd kérdezzem még meg, egy hónapban körülbelül mennyibe került a működtetése? (bár tudom, hogy sok mindentől függ, de legalább így tudunk mivel kalkulálni)
2012. jan. 24. 16:09
5/7 anonim válasza:
A miénk tavaly áprilisban lett beszereltetve. Szereléssel együtt volt 150.000 Ft. Azért volt ennyi, mert az elvezető csőből hosszabb méret kellett, mert csak a padláson át tudták kivinni. Amúgy 130.000 Lett volna.
6/7 anonim válasza:
3-as vagyok. módjával működtettük csak. CSak akkor, ha a kinti hőmérséklet elérte a 30 fokot és csak este 6-tól kb. 8-ig. Azért 6-tól, mert akkor értünk haza. És mindig csak 23-25 fokra, nehogy megbetegedjünk. De azt, hogy pontosan mennyit fogyasztott, nem tudom megmondani. nincs viszonyítási alapom, amikor költöztünk, rögtön beszereltettük, nem tudom, klíma nélkül mennyi lett volna a számlám.
7/7 anonim válasza:
Nekünk electrolux klímánk van. MI télen vettük, mert akkor elég olcsó volt az volt kb 80.000 Ha jól emlékszem. Hogy mennyi volt a beszerelése azt nem tudom mert azt a párom unokatesója intézte el, mert neki voltak profi ismerősei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!