Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem találták még fel a...

Miért nem találták még fel a néma mikrohullámú sütőt, amikor a család többi tagja alszik és te használni akarod biztos felébrednek rá?

Figyelt kérdés

Ahány ismerősöm van annyitól hallottam, hogy késő este nem lehetetlenné válik mikrózni amikor alszik a család, mert behallatszik a szobába a mikro hangja és felébreszti őket...

Rossz amikor dönteni kell, hogy éhes maradsz, hideg kaját eszel, vagy felébred a család...

2012. jan. 21. 00:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

nem tudom, h milyen mikrók azok, amik ilyen zajosak, nekem egy pár éves samsung gépem van, 20e ft volt, és egyáltalán nem fülsüketítő a hangja. pedig én is panelban élek.

a szomszédét sem hallottam még soha, pedig neki régebbi van.

2012. jan. 21. 16:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És ez a Samsung is ez b.szott nagyot kattan, mikor bezárod az ajtaját? Vagy pittyeg, mikor végzett?
2012. jan. 21. 16:43
 13/19 A kérdező kommentje:

Összefoglalom a mikrohullámú sütű zajait, ami felkelthet egy alvó családot:

1. Nagyot kattan amikor kinyitod az ajtaját.

2. Elkezd hangosan zúgni (ventilátor) amikor forog körbe a tányér.

3. Amikor kész van, ad egy hangos csilingelő hangot.

4. Amikor kinyitod az ajtaját szintén kattan egy nagyot.

2012. jan. 21. 17:55
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

De basszus, miért nem használsz gázt melegítéshez???

Fegyvert nyomnak a fejedhez, hogy csak mikróban lehet melegíteni, vagy mi?...

2012. jan. 21. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Használd a gázt. Naaaaagyon sokáig mindenki elvolt mikró nélkül, ne legyél már ilyen töketlen.

Érdekes mód nálunk senki nem ébred fel. :D Otthon pedig anyámék szobája abból a térből nyílik és nyitott ajtónál alszanak.

Én meg panelban élek, a fejem melletti falnál van a túloldalt a mikró, mégse ébredek fel rá. Ha ennyire felébred valaki, akkor így járt, ha elég fáradt úgyse kel fel. xD Ha meg olyan pici és rosszul szigetelt a lakás, akkor már arra felébred mindenki, hogy lépsz kettőt.

2012. jan. 21. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sokan azért nem használják a gázt, ha csak egy adag ételt kéne megmelegíteni, mert abban mindig ott van az esély, hogy letapad az étel, akkor meg lehet sikálni.

Így meg nem ég le, és csak egy piszkos tányért kell elmosogatni.

2012. jan. 21. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:
35%

Hát aligha hiszem, hogy a sikálás tartana bárkit is vissza a gáztól, csak hát a mikró kényelmesebb.

Nekem sosem volt mikróm nem is tudnám hová tenni olyan pici a konyha jó ha én beférek:)pedig néha jó lenne. pl. egy nyomorult meleg szendvicshez vagy pizzához nem kéne az egész sütőt bedurrantani. Nálunk nem ébredne fel senki mert este 6-7 után már nem eszünk.

2012. jan. 21. 23:35
 18/19 anonim válasza:
63%

Van csendes mikró. Némáról nem tudok. Szerintem valamennyire szükségesnek is mondható a zaj, mert jobb, ha az ember hallja, hogy megy a mikró. Sokszor nagyon jó, ha csilingel, mert másképp elkezdek valami mást csinálni, és közben elfelejtem, hogy melegítettem kaját. Mire eszembe jutna, kihűlne. :D

Azt én sem tartom helyesnek, hogy olyan hangosan kattanjon az ajtó. Viszont még nem találkoztam csendes ajtajúval, úgyhogy lehet, hogy ennek is biztonsági okai vannak. :)

Ha este csöndet akarsz, tényleg kipróbálhatnád a tűzhelyes melegítést. Bár, mire találsz egy lábost...az is zörög. :O Készíts előre magadnak mindig egy kis lábost, amit nem kell kicsörömpölni a többi fém edény alól. Abban melegíthetsz. :)

2012. nov. 9. 23:35
 19/19 anonim válasza:
34%
Na meg előfordulhat, hogy tojást raktam a mikróba, átmegyek a másik szobába, közben meg szétrobban a tojás. :D Nekem jobb, ha hallom. Vagy hideg kaját ennék, ha nagyon a csendre figyelnék.
2012. nov. 9. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!