50 százalék pamut - 50 százalék poliészter. Ez rugalmas anyag?
Ruhát szeretnék neten vásárolni.A szoknya része 97 százalék viszkóz és 3 százalék elasztán,ez biztos nyúlik.De a felső részében (csipke)nem vagyok biztos,ami 50 pamut - 50 poliészter.Valaki megtudná mondani,hogy az az anyag is nyúlik e ?
Köszönöm!
Kedves utolsó két válaszoló!
Pont ezért hezitálok,mert van olyan 50 pamut-50 poliészter anyag, ami rugalmas(abb),és van olyan 50pamut-50 poliészter ami meg nem rugalmas.Sajnos neten keresztül nem tudom megnézni:(
Én már vagy a 20-30-adik ruhát rendelem,és nem volt még azzal problémám,hogy milyen élőben,mert mind pontosan olyan volt,amilyennek képen is látszódott,illetve meglehet nézni "élőben", kifutón is a modellen,milyen járás közben stb,..plusz a leírtak (anyaginformáció)Hasonló anyagösszetétellel is volt már "dolgom",csak más arányban,ráadásul ennek az alsórésze nyúlik,a felső meg vagy igen vagy nem..ezért spéci ez az eset..és ott a dilemma hogy 8-as vagy 10- es méret legyen.De már megrendeltem,úgyhogy kíváncsian várom ezt a ruhát.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!