Upc kikötés, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Albérlőnknek elköltözött, és mint kiderült tartozás miatt kikötötték a tv-t, amit magának szerződtetett. Azt mondta, most nem tudja még lemondani de, a hét vége felé be tud menni, kifizetni a tartozást lemondani mindent. Szerintetek én így egy másik szolgáltatóval tudok szerződést kötni?
Akik akár hamarabb be tudnák kötni az új kábel televíziót, mint az előző lakó lemondaná az előfizetését ide. Mit gondoltok ez így megoldható? Vagy meg kell várnom, míg lemondja?
2012. jan. 15. 18:28
1/5 anonim válasza:
Az UPC koaxiális kábelen ad a T-home telefonvonalon nincs a kettőnek köze egymáshoz pld.
2/5 anonim válasza:
ezzel szerintem az a gond,hogy albérlőkéd tégedet csak kábít,hogy majd ő bemegy és kifizeti a tartozását,de mi van ha ez nem igaz ?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nem kábít, mert együtt megyünk. Bizonytalan vagyok már, rossz albérlő volt. Most mi szeretnénk beköltözni párommal. És T-home-ot szeretnék, de nem tudtam, hogy megoldható e anélkül, hogy kikössék előtte a UPC-t.( Bár kikötve ki van, csak nincs lemondva, mert kikötötték neki, mikor nem fizetett be 3 havi számlát.)
2012. jan. 15. 19:04
4/5 anonim válasza:
A mi házunkban az UPC és a Digi külön koax kábeleket használ, amik egymás mellett futnak a folyosók álmennyezetében. Ha UPC helyett másnap hívnám a Digit, csak rákötné a lakás felől jövő kábelt a saját szolgáltató kábelükre és kész. Ha utána kijönne az UPC, oda se nézne a lakáshoz, hanem a bekötő dobozuknál húzná ki a saját kábelüket. A Digi zavartalanul menne.
5/5 anonim válasza:
Annyiféle szolgáltató lehet a lakásodban, amennyit megrendelsz. A vak kutyát sem érdekli a másik szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!