Egy kb 10 négyzetméteres szobát milyen gyakran kell szellőztetni?
Tudom buta kérdés,nem tudom jobban megfogalmazni.Nyáron nekem non stop nyitva van az ablak,de télen nem lehet a hideg miatt.Ha pár óránként nem szellőztetek úgy érzem nehezebben veszem a levegőt,úgy érzem megfulladok,mert kevés az oxigén.
Ennek lehet alapja?Vagy teljesen marhaság?Mennyi idő után fogy el annyi levegő hogy már érezhető lélegzetvételnél.Kb meddig nem probléma ha nem szellőztetek?
Úgy érzem megfájdul a fejem ha nem szellőztetek.Mondjuk hypochondernek mondanak.
Pár óra alatt még nem fogy el az oxigén, no meg a szobák nem hermetikusan zártak, cserélődik a levegő, ha pl. kimész, bejössz, kinyitod az ajtót, meg az ajtó alatt is, meg ha régebbi ablakod van, azon főleg.
Inkább az valószínű, hogy megemelkedik a hőmérséklet és a páratartalom, és az fullasztó. Ha az oxigén fogyna el, akkor pl. éjszaka alvás közben megfulladnál, de ez nyilván nem történik meg.
Megoldás lehet az, ha kicsit lejjebb veszed a fűtést, hűvösben kevésbé hajlamos az ember a rosszullétre, mint melegben. Esetleg tartsd nyitva az ajtót.
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__238118..
Utolsó vagyok, amúgy ezt a kérdést már más is feltette itt. Olvasgass bele érdemes.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!