A vizes ruhát mi száritja jobban, a meleg vagy a hideg levegő?
A meleg levegő. Ilyenkor nyáron, a kötélen a ruha is akár 20 perc alatt megszárad, míg máskor 2 nap is kell neki (télen meg egy adott szintnél jobban egyszerűen nem szárad tovább, be kell hozni a melegre).
Hajszárítóval is pillanatok alatt lehet szárítani, szerintem gazdaságosabb és biztonságosabb is, mint a gáz felett. Nekem legalábbis 4 percnél tovább még sosem tartott a folyamat, pedig tök vizes ruhát emeltem ki a mosógépből és teljesen szárazra fújattam.
De ilyen melegben a ventilátorral is lehet szárítani, mert eleve meleg van. Legalábbis az enyémre rá lehet teríteni a ruhát, amit hátul kissé magához szív, ezáltal még meg is tartja. Természetesen az enyémnél nincs teljesen lefedve, tehát nem tud túlmelegedni vagy ilyesmi, illetve sűrűek a kis rácsai így nem is tud ráakadni semmi a forgó alkatrészeire.
Igazából ha 20 °C felett van a hőmérséklet, akkor már rendben van, mert hamar megszárad a ruha. Az alatt sajnos sokszor bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!