Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Régi csempét hol tudnék...

Régi csempét hol tudnék beszerezni?

Figyelt kérdés
Kb. 10 éve lett csempézve a konyhánk, most szeretnénk még plussz egy falat lecsmpézni, de nem tudom, hogy tudnánk-e olyan csempét venni, amilyen van is a falon. Elképzelhető, hogy még vhol lehet olyan csempe?
2012. jan. 4. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
kep nélkül ezt nehéz lesz megválaszolni
2012. jan. 4. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen csempéd van? A méretei? Jó lenne valami kép is róla.
2012. jan. 4. 11:30
 3/5 A kérdező kommentje:
20x20as sárga csempe. arra sikerült rájönnöm, hogy a gamma-kerámia gyártotta anno, de már nem.
2012. jan. 4. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy találsz, de nem érdemes keresni. Ugyanis azonos típusú termék esetén is lehetnek eltérések, ha máskor csinálták őket. Mi a fürdővel jártunk úgy, hogy miután megvettük a csempét, kitaláltuk, hogy több kell, utánrendeltünk, és sok árnyalatnyi eltérés volt a később érkezett csempével. Végül sakktáblamintában lett felrakva, hogy ne legyen annyira gáz.

Szinte biztos, hogy te sem fogsz tudni szerezni pont olyan csempét. De miért nem csempézitek azt a falat egy komplementer színnel? Mostanában még divat is, hogy az egyik fal eltérő színű legyen.

2012. jan. 4. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak igaza van.

Építőanyag telepen dolgoztam sok évet.

Ha netán találsz is belőle tuti más lesz az árnyalata.

A mai csempék dobozán már szokott lenni gyártási szám, az alapján lehet után rendelni, így lesz csak egyforma.

2012. jan. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!