Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyit kell fizetni egy...

Mennyit kell fizetni egy önkormányzati lakásért, vagy mitől függ, gondolok itt főként a XX. Kerületre, de a többi is érdekelne?

Figyelt kérdés
Igényeltem kb. 2 hónapja önkormányzati lakást, azt mondták, hogy jogosult vagyok és fél év, hogy működik az eljárás ha esetleg tényleg megkapom, akkor értesítenek, vagy nekem kell érdeklődni, aki tud valaki ezzel kapcsolatba írni vagy valamilyen tapasztalat, minden ami önkormányzati lakással kapcsolatos

2012. jan. 2. 20:20
 1/3 tetro ***** válasza:
évekig sem fogod megkapni
2012. jan. 2. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is már nem lehet igényelni csak pályázni önk lakást.Egy ismerősöm pályázott még azt is megnézték hogy mennyit költ gyógyszerre mennyi a havi fizetése /csak ha magas jöhet szóba nehogymár ne tudja fizetni a rezsit/ igaz teljesen felújjitva kapta meg kb 120-an pályáztak ami latba jött hogy közalkalmazott és egyedül neveli a gyerekét és van megtakaritása, autója,és ha bajba kerülne mégis van hova mennie /szülők/ na ilyen feltételekkel lehet ma önk. lakáshoz jutni
2012. jan. 2. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy biztosan megkapom kb fél év, mert jogosult vagyok rá, én is egyedül nevelem a beteg gyerekem. De mégis mennyi kb a bérleti díj általában.
2012. jan. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!