60 fokos mosásnál az elöltöltős mosógép ablakának érezhetően melegnek kell lennie? Azért kérdezem, mert nem az, ezek szerint nem működik megfelelően a program? Nem is 60 fokon mos?
A 90°C mosásnál meg megégjen a kezed?
Ezeket úgy tervezik, hogy az esetlegesen hozzáérő kisgyerek, vagy háziállat se égesse meg magát.
Most már jó meleg. :)
Csak várni kellett vagy 10 percet.
A mi gépünket mértem anno...a vízmelegítési/1.mosási fázis 18 percig tart(50 foknál). Az első 3~4 percben csak a ruhát vizezi be,többször enged utána vizet .Ezután nyomja a vizet a mosószeres rekeszen keresztül,majd kezdődik a fűtés.
Szerintem mire érzed az üvegen,addigra eltelik 15 perc az indítástól.
Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad, ezt nem tudtam.
Az azonban meglepő, hogy miután belekerül a mosószer a ruhák közé, utána kezdődik el csak a víz felmelegítése. Ez biztos, hogy így van?
Ami még újdonság volt, az az, hogy milyen kevés víz van a mosógépben. :( Elég csalódás volt látni. Azt hittem, több vízben történik a mosás. Ezentúl csak kis adagokat fogok mosni.
Biztos így van.
Ha lehetőséged van,amikor elindítasz egy programot,szánj rá időt,és figyeld a villanyóra "kerekét",hogy mikor is indul el gyorsabban forogni. A fűtőszál(nem tudom)de szerintem van vagy 1000 w-s.
A kis adagok mosása nagy butaság lenne. A mai mosógépek környezetbarátak és energiatakarékosak, azaz úgy vannak kitalálva, hogy minimális víz felhasználásával is nagyon szép tisztára mossák a ruhát. Olyanok is léteznek amúgy, amikben nem is áll a víz, csak a nedves ruhát dobálja, mégis tiszta lesz.
Ha most elkezdesz kis adagokat mosni, az környezetszennező, ráadásul energiát és pénzt pocsékolsz vele. Ne tedd. Nem az számít, mennyi víz van a gépben, hanem hogy tiszta ruhát veszel-e ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!