Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy én mint...

Mi kell ahhoz, hogy én mint állampolgár a piacon áruljak dolgokat?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy van bérlési díj, meg ha személyautóval megyek oda akkor arra is kell külön díj, de más kell még?
2011. dec. 19. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a helyi piaci szabályzatot!

Nálunk le lehet parkolni autóval ingyen, és csak a helybérletet kell kifizetni.

2011. dec. 19. 22:06
 2/4 hell-ikon ***** válasza:

Attól függ milyen piac és, hogy mit árulnál.

Élelmiszer piacoknál az esetek többségében őstermelői vagy vállalkozó igazolvány megléte szükséges.

2011. dec. 20. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kell őstermelői sem vállalkozói, de valamilyen okmányt ki kell váltani az önkormányzatnál, hogy árulhatsz piacon (az után adózni)..nem tudom pontosan, mert mindenhol máshogy van.

Nekem nagypapám árul piacon, és neki kellett kiváltani ezt a papírt vagy mit.. de ez nem őstermelői, az tuti.

2011. dec. 20. 14:05
 4/4 hell-ikon ***** válasza:

Nálunk az ABC-k mellett lévő kispiacokra nem kell sem őstermelői sem vállalkozói igazolvány.

Itteni árusításhoz -ha jól emlékszem- be kell mutatni az önkormányzatnál, hogy van egy talpalatnyi földed ahol termelsz, erre adnak ki engedélyt, ami alapján árulhatsz ott.

2011. dec. 21. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!