Nagyságrendileg ill körülbelül mennyibe kerülhet a következő házkörüli munkálat?
Figyelt kérdés
120 négyzetméteres ház teljes becsövezése és radiátorozása vegyes tüzelésű kazán vásárlásával. A másik: 4 négyzetméternyi alapterület tető alá toldása falakkal.2009. máj. 18. 19:27
1/2 anonim válasza:
Az első mindenképpen milliós nagyságrend. Mi csak kazánt cseréltünk az ősszel, maga a rendszer már régen megvan, és így is 700ezer forintba került.
A második kérdést nem értem. Hogy-hogy tető van, falak meg nincsenek? Mi tartja a levegőben a tetőt?
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon jót nevettem...igazad van :) rosszul fogalmaztam. Szóval , van egy ház , alul egy lakás, felül egy lakás, ergo két szintes. Viszont bejárat csak kinről van, egy kinti lépcsőn keresztül a felső lakáshoz. Az, hogy mindezt tető alá hozzuk,, hogy télen ne faggyon ki, amíg átmegyünk a fenti lakásba, az kb mennyi lehet? illetve hogyan oldható meg legolcsóbban? áralku tárgyát képezné, azért lenne fontos tudni.
2009. máj. 18. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!