A pénztár zárási könyv hány példányos?
Figyelt kérdés
Láttam benne hogy sorszámozott, ugyanolyan sorszámú de csak 2 oldal, akkor 2 szer kell feltüntetni benne az adatokat.2011. dec. 17. 12:49
1/4 anonim válasza:
Ha önindigós (ezt megtudod, ha az egyi sarkába teszel tollal egy pontot, vagy kisméretű x-et és a következő, ugyanolyan sorszámún is látszik), akkor csak az eredetire írsz, a másik példányon is automatikusan látszani fog. Ez esetben a második példány alá tegyél valami kemény kartont, és az megakadályozza, hogy még a következőkön is látszódjon.
Ha nem önindigós, akkor vegyél a papírboltban "kézi indigót", szabd bele, tedd a két oldal közé. A keménykarton ez esetben is szükséges.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
De ez nem indigos. Egyszerűen sima lap.Hivatalosan fel kell tüntetni 2 xer a pénztárzárási adatokat?
(A számla meg a nyugta indigos.)
2011. dec. 18. 07:04
3/4 anonim válasza:
Ha nem "önindigós", akkor az azonos sorszámú lapok közé szabjál boltban vásárolt "kézi indigót", és akkor már csak egyszer kell írnod kézzel, az indigó átviszi a többi azonos sorszámú lapra is.
4/4 A kérdező kommentje:
Jah most már értem, utána olvastam is.
Köszönöm szépen a hasznos választ, örülök hogy te megint vissza írtál nekem.:)
2011. dec. 19. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!