Milyen kazánt vegyek egy családi házba, holnap kellene mert az előzőm kilyukadt öntött vagy lemez vagy más?
Amikor valaki fűtést akar csinálni, vagy csináltatni, célszerű megnézni, elolvasni, megbeszélni, hogyan jártak mások és levonni a következtetést!!!
Sok cikk névtelen, azokkal nagyon vigyázzunk, a mondottakért, de a leírtakért sem vállalnak felelősséget!!!!! Én is 'kóklernak' számítok a szakmában, de sok mindennek utánanéztem és vitatkozni kellett a magas iskolát végzettel, aki azzal védekezett ezt így tanulták, csak az idő múlt el felettük és az a tudás már kevés!!!!! A leírásokban minden kazán kiváló, minden elég bennük, csupán "FŰTÉSRE!" nem alkalmasok!!!!
Három ajtó, a felső TISZTÍTÓ, tehát, ha az az álmod, hogy hétvégén koromtalanits, erre kiváló!!! 'Vegyes', mert már régóta nem kell a kutyának sem! Vagy milyen vastag lemezből készül, ha fűteni akarsz válaszd a vékonyat, hogy fel fog robbanni, persze, ha fűteni nem tanulsz meg,
lehet hogy csak kinyílik, legalább a ház megmarad!!! Tüzelőből sem a legdrágább a jobb, lehet csak a kéményt fűtöd vele!!!!
Milyen az én kazánom? 2,5ös lemez, két ajtóval, az ajtókon mm-es állítású huzatszabályozókkal, alul a hamuzó, középen a berakó,és egy csőcsatlakozó, belül egy égéstermék levezető, szintén 2,5-ős lemezből 50 éve, takarítani sosem kell!!!!! Fűtőanyag lignit brikett, megvizezve, vagy hóval együtt,
begyújtás felülről, 20 perc múlva beszabályozás a két huzatszabályozóval, majd 24-48 óra múlva újra begyújtás!!!! Nem kell rá felügyelni!!!!
A kéményen távozó égéstermék HIDEG, nem ég le a ház!!!!!
Tel:06-30-711-8164
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!